A csapatépítő programok igazán hasznosakCsapatépítő programok

Szinte minden munkahely szokott már olyan programokat szervezni, aminek a segítségével a dolgozók jobban megismerhetik egymást. A csapatépítő programok erősítik az összetartozás érzését, ezért magasabb szintű lehet az együtt végzett munka.

A Mindquest tud segíteni abban a helyzetben, ha valaki a szabadulószobára voksol. Mivel a helyiségben egyszerre maximum 5 fő tartózkodhat, ezért érdemes külön csoportokat alkotni. Így sokkal gyorsabban lebonyolíthatóak a csapatépítő programok.

A feladatok megoldása során fejleszthető a logikai érzék. Az önbizalom erősödik a feladványok segítségével. Az a csoport fog nyerni, aki a leggyorsabban kijut a helyiségből. Erre csupán 60 perc áll rendelkezésre, tehát mindenkinek sietnie kell. A szervezők arra is lehetőséget biztosítanak, hogy a feladatok a céggel legyenek kapcsolatosak.

Így igazán különlegessé tehető az élmény. Egyre többen kezdik felfedezni a csapatépítő programokban rejlő lehetőséget, ezért érdemes még időben időpontot foglalni. Senki sem fogja megbánni, hogy kipróbálta magát.Print Friendly, PDF & Email