Angol kezdőknek komolyan, de rugalmasanAngol kezdőknek

Manapság már rengeteg nyelviskola található a fővárosban, hiszen az emberek felismerték az idegen nyelvtudás szükségét. Éppen ezért sokan érdekeltek abban, hogy angol kezdőknek melyik iskolában van. Mivel az angol világnyelvnek számít, tulajdonképpen egy nemzetközi kapocs és valószínűleg mindegyik iskolában tanítják.

Az viszont korántsem mindegy, hogy miként. Az idegen nyelv esetében – legyen az bármelyik – a megszerzett diploma nem elég, ha nincs mögötte használható tudás. A BeHappy Nyelviskolában az angol kezdőknek is komoly keretek között taníttatik.

A komoly ebben az esetben nem zárja ki a rugalmasságot, hiszen az iskolában a tanulók maguk választják meg az órarendet, nincsenek szintek, bárki bármelyik órára beülhet. A komolyság abban merül ki, hogy az itt oktató tanárok nagy hangsúlyt fektetnek az egyéni fejlesztésére, felzárkóztatásra. Éppen ezért, itt az angol kezdőknek is roppant egyszerű, hiszen mindenki úgy tanulhat, mintha saját magántanára lenne. Jöjjön el Ön is és ismerkedjen meg egy teljesen más szinteken alapuló oktatással!Print Friendly, PDF & Email