Arany medál pároknak: a szimbolikus összekötés jeleArany medál

Ahhoz, hogy egy úriember kimutassa, mennyire szereti a barátnőjét, élettársát, nem muszáj jegygyűrűt vennie. Az összetartozást nem csak jegygyűrűvel lehet kifejezni, az arany medálok pároknak kifejezetten szimbolikus és érzelmekkel teli jelentéssel bírhat. Főleg akkor fog igazán őrölni a hölgy a medálnak, ha az passzol az egyéniségéhez, stílusához és természetesen szimbolizál valamit, ami a párjával összeköti. Ezen ékszer szerepe eltér a fülbevalóétól vagy a gyűrűétől.

Mindez annak tudható be, hogy viselés közben a test középvonalán, a szív és fej között kap helyet. Ezért is vonja magára az emberek figyelmét. Nem csupán a szerelmi kötődés kimutatása miatt hordanak sokan medálokat, és nem is mindig divatból, hanem a családi kötődést kifejezve vagy akár vallási okokból. Ugye sokan tudják, hogy ez lehet valamelyik vallás jelképe, mint például a kereszt a kereszténységé, míg a Dávid csillag a judaizmusé.

Sőt, egyesek szerint ennek lehet szerencsehozó szerepe is, valamilyen asztrológiai ábrát vagy egy kedvenc állatot mintázva. Ezek mellett barátságot, valamilyen ideológiát is kifejezhet, és persze az is gyakran megesik, hogy a tulajdonosa azért hordja, mert egyszerűen tetszik neki. A vásárláskor ezeket mind észben kell tartani. Ha valaki a beszerzésen gondolkozik, akkor tudnia kell, hogy mit is szeretne tudtára adni az embereknek a nyakon lévő eszközön keresztül.

Bármi is legyen a cél, a megfelelő döntést szükséges meghozni. Rengeteg egyedülálló termék vehető meg a schmuckekszer.hu internetes boltban, ahol az arany vagy a díszesebb kristályos, drágaköves fajták között is kedvére válogathat az ember. Akkor is jó helyen jár az érdeklődő, amikor nem valami egyszerűt, hanem egy nagyon speciálisat szeretne, akárcsak tenyésztett gyöngyöset vagy korallosat. Itt az is megtalálja a tökéleteset, aki rajong az opálért vagy a gyémántért. Amikor közeleg a szeretett hölgy névnapja, szülinapja, akkor igen sok úriember dönt úgy, hogy meglátogatja a shopot, hiszen tudják, itt biztosan roppant könnyedén megtalálható a minden téren jónak bizonyuló medál.Print Friendly, PDF & Email