Category: Autó

Renault felvásárlás

A Renault hazánkban és számos más európai országban egyet jelent a tökéletes középkategóriás kocsival, amellyel a beszerzést követően, már ha a kocsi új, több tízezer kilométer után sem lesz baj. Azonban, ezen pozitívumok ellenére sem megy olyan könnyen a Renault felvásárlás, ahogy azt az eladók szeretnék. Sok vásárló attól tart, hogy az alkatrészek biztosan drágák lesznek majd, ha ez a francia gyártású verda elromlik, illetve, hogy az éves karbantartás is sokba kerül. Rengetegen éppen ezért nem is hirdetik a járgányt és nem járnak azzal ki minden egyes hétvégén az autópiacra.

A kellemetlenségek elkerülése végett ,a Renault felvásárlás tevékenységet egy megbízható cégre kell bízni, egy olyanra, mint például a Lord Car. A Renault felvásárlás itt már évek óta mindig zavartalanul megy végbe, legyen szó bármilyen típusú kocsiról, újról vagy épp régiről. A Renault felvásárlás akkor is akadálymentesen megy végbe, ha az motorhibás vagy a karosszériájával kisebb bajok vannak. (tovább…)

Autófólia színek

Manapság egyre nagyobb divatja van az autók dekorálásának. Sokan szeretnék autójukat szebbé varázsolni és fokozni az élettartamát. Ezért használnak autófóliát, amely nagyobb biztonságot nyújt. A piacon több féle minőségből, mintázatból és színből lehet választani. Az autófólia színek alapvetően két részre oszthatóak. Vannak fényes és matt árnyalatok. (tovább…)

Érdemes a picasso-t választania

Érdemes a picasso-t választania

Egy gépkocsi megvétele előtt, alaposan fel kell mérni a piac ajánlatait, hiszen ugyanaz a gépkocsi gyakran, akár jelentős vételár különbséggel vásárolható meg. Autókereskedő függő az, hogy ennyibe kerül egy gépkocsi. Ha a Citroen Picasso érdekli, akkor nézze meg ezt a honlapot, amelyik nagyszerű ajánlatokkal várja: érdemes a Picasso-t választania! Tekintse meg a gépkocsiról szóló ismertetőt, hiszen abban a motor műszaki paraméterein túl, a gépkocsi kialakításának részleteivel is megismerkedhet! (tovább…)

Autósegély Budapest

Autósegély Budapest

Autómentőre van szüksége vészhelyzet esetében, amikor gépkocsija lerobbant, és sehogyan nem tud segítséget hívni ismeretségi köréből? Az autósegély Budapest városában rendelkezésére áll Önnek is, ha olyan helyzet adódna, amikor nem indul az autója, egy forgalmas utca kellős közepén áll le, és nem tud mihez kezdeni. Ilyenkor mindenképpen szakemberre van szükség. Az autósegély Budapesten a nap minden szakában elérhető, így Önnek nem kell tartania attól sem, hogy esetleg ünnepnapon, hétvégén, éjjel robban le a kocsija. (tovább…)

Autógumi akció

Autógumi akció

Az autósok egy része négyévszakos gumival próbálja meg kihúzni az évet, hiszen a téli illetve nyári gumi vásárlása és lecseréltetése pénzbe kerül. Az autogumivasarlas.hu szakemberei tudatában vannak ennek a problémának, ezért úgy döntöttek, hogy az érdeklődőknek felkínálják az autógumi akció lehetőségét.

Az ajánlat alatt azt kell érteni, hogy kedvezményes áron vásárolhatóak meg az abroncsok, éppen ezért senkinek nem fog olyan nagy terhet jelenteni a csere. (tovább…)

A robusztus Pontiac

A robusztus Pontiac

Bármikor megnézünk egy régebbi, de akár újabb amerikai filmet, a legtöbb esetben feltűnik egy híresebb kocsimárka. A nyolcvanas években az egyik Pontiac kapott is egy teljesen önálló sorozatot, amelyik legalábbis kis hazánkban elég nagy népszerűségnek örvendett, főként a fiatalok körében. Igaz, hogy a megjelenésüktől tekintve ezek az igazi izomautók kicsit visszaestek teljesítő képességük terén, de így is nagyon remek motelekről van szó. (tovább…)

Terepjáró gumik

Terepjáró gumik

Az autó van egy olyan felülete, ahol folyamatosan kapcsolatban van a talajjal és az a kerék. Annak érdekében, hogy mindig megfelelő tapadást biztosítsunk a járműnek, fontos, hogy megfelelő abroncsokat tegyünk fel rá.

Nem mindegy, hogy milyen méretű az abroncs, amit fel akarunk helyezni, mert egy terepjáró gumi nem megy rá egy személyautó futóművére. Minden keréknek megvan a megfelelő számozása, annak érdekében, hogy jól passzoljon a helyére. (tovább…)

Ford Mustang

Ford Mustang

Nem tudja mivel lepje meg magát mondjuk születésnapjára? Leváltaná régi autóját egy impozáns, erős, karakteres autóra? Netán szeretne kitűnni a tömegből egy izgalmas sportautóval? Akkor mindenképp fontolja meg, az eladó Ford Mustang gyönyörűség megvételét! James Bondnak is benne van a keze abban, hogy már a megjelenése utáni első 18 hónapban közel egy millió példány kelt el.

(tovább…)

Hankook k425

Hankook k425

Véget ért a tél és közeleg a nyár, ideje a téli gumiabroncsokat nyári gumira cserélni. A Hankook k425 egy optimális nyári autógumi választás lehet bárki számára. Ez a közkedvelt márka a közönség már igen alacsony áron hozzájuthat. A Hankook k425 jó minőségének köszönhetően, biztonságban tudhatjuk a családunkat, a mindennapi közlekedés folyamán. A típus pénztárcabarát árazása sem utolsó szempont. Ahogy gyarapszik a típus felhasználóinak száma, úgy növekszik az elégedett visszajelzések száma is, a gumiabroncsok megbízhatóságának köszönhetően. (tovább…)

Téli gumi választás

Téli gumi választás

A téli periódus beköszöntével természetes módon mindenki arra törekszik, hogy biztonságos és kiváló teljesítményű gumikkal legyen felszerelve a gépkocsija. Amennyiben közép és felső kategóriás személyautónk van, érdemes hangsúlyt fektetni a performánsabb tapadást biztosító gumifélékre. A yokohama v905 téli gumi választás esetén a használója egy tapadás biztos vezetést élhet meg. Ezen felső kategóriába a yokohama v905 téli gumi forgásirányos mintázata által hozzájárul a gumi felületének az aszfalthoz való biztosabb tapadásához.

(tovább…)