Autóbérlés külföldre probléma nélkülAutóbérlés külföldre

Meglátogatná külföldön élő rokonait, barátait? Az autóbérlés külföldre manapság mindennapos rutinnak számít. Ha nem rendelkezik személygépjárművel, vagy éppen a szerelőnél van, ne akadályozza meg ez utazását! Nem szükséges ezért újraterveznie kirándulását, hogy tömegközlekedéssel hidalja át ezt a problémát.

Gondoljon csak a csomagok hurcolására, az átszállásoknál történő több órás várakozásokra! Inkább nézzen szét honlapunkon, egyeztessen online a munkatársainkkal! Ezek után egy rövid papírmunka várja csupán a helyszínen, és már indulhat is a kaland. Autóbérlés külföldre esetében mi még kauciót sem számítunk fel, így a bérlés gazdaságosabb lesz, mivel a bérleti díjon felül nem terheljük további költségekkel.

Széles kínálatunkból könnyedén megtalálja az Önnek és családjának leginkább kényelmes, jól karbantartott és tiszta járművet. Számunkra fontos az ügyfelek véleménye és visszajelzése. Az acerent.hu 2002 óta üzemel, és eddig már rengeteg elégedett ügyfél vette igénybe autóbérlés külföldre szolgáltatásunkat.Print Friendly, PDF & Email