Az ütésálló telefon remek befektetés lehetÜtésálló telefon

Ha rövid időn belül már több okostelefont is tönkretett, akkor érdemes megfontolnia az úgynevezett strapabíró modell megvásárlását. A por-, víz- és ütésálló telefon lényegében minden külső hatásnak ellenáll, ami csak károsíthatna egy átlagos készüléket, tehát kimondottan jó befektetést jelentene.

Sőt, ha azt is számba veszi, hogy a jövőben még hány mobilt kellene vásároljon, igazán csak akkor tud értékelni egy ilyen ütésálló telefont. Ezt elejtheti, leverheti, ráejthet nagyobb súlyokat anélkül, hogy bármi baja lenne, sőt, egy kisebb vízbe merülést és extrém poros körülményeket is kibír, így nem kellene folyton azon aggódnia, hogy mikor kell megint újat vásároljon.

Persze az ütésálló telefon nem olyan finom és stílusos, mint a legtöbb elegáns modell, de az előnyök érdekében, érdemes kompromisszumot kötni. Különben is, a robosztus külső is lehet designos, csak ne alkalmi ruhával próbálja társítani! Egy laza, sportosan elegáns öltözékkel az ütésálló telefon is jól mutat, estélyekre pedig, a strapabíró készülékkel megspórolt összegből beszerezhet egy váltótelefont.Print Friendly, PDF & Email