Búvóhelyet Budapesten a Corvinnál is lehet találniBúvóhely a Corvin környékén

Egy pár hónapos kapcsolatban a romantika még magától jön, azonban mondjuk néhány év után igenis oda kell tegye magát mind a két fél, hogy figyeljen erre és ne engedje, hogy az a bizonyos láng kialudjon. Nagyon fel tudja dobni a kapcsolatot az, ha kibérelsz egy búvóhelyet, elvezeted oda a szerelmed, kinyitod a lakás ajtaját és azt mondod, hogy ez csak a tiétek erre az éjszakára.

Ha kizárólag a partnereddel szeretnél pár órát eltölteni édes kettesben, azt a Corvin környékén is megoldhatod. Ha budapesti vagy, biztosan jártál már ebben a negyedben, ami kétségtelenül a kerület egyik legszebb része, főleg azt követően, hogy többéves felújítás után végre készen lett.

Itt a buvohely-corvin.com egyedülálló szerelmi kuckót kínál mindazoknak, akik szeretnének kilépni egy kicsit a mókuskerékből, szürke hétköznapokból és csakis a szerelmüknek szeretnének hódolni, a lehető legmeghittebb és legromantikusabb helyen. Itt egyértelműen komfortosan és a legnagyobb intimitás közepette ünnepelhetitek meg a párkapcsolati vagy házassági évfordulót.

Természetesen akkor is kibérelhető a lakás, ha meguntátok már, hogy a munka, barátok és egyéb dolgok miatt magatokra már nem marad idő és elhatároztátok, hogy ennek véget vettek. Ugye az is egyértelmű, hogy ez a tökéletes születésnapi ajándék is lehet a párodnak, már csak azért is, mert az együtt eltöltött romantikus pillanatok felejthetetlen élményt biztosítanak.

Miért is varázsolhatod el a szerelmed ezzel a meglepetéssel? Nos, mindez azért garantált, mert ez egy olyan hely, ahol minden adott a meghitt együttléthez és az ünnepléshez. A kényelmetekről a hatalmas bőrkanapé gondoskodik. A hálószobában pedig egy franciaágy garantálja a teljes kikapcsolódást és persze a huncutkodást is.

Itt csak a képzelet szabhat határokat az együttlétnek. Emellett nem szabad megfeledkezni a nappaliról sem, ahol egy-egy kisebb méretű amerikai konyha is található, amiben mikrohullámú sütőt, tűzhelyet, mosogatót és hűtőt is találtok. Ezeket tudva nem meglepő, hogy éves szinten rengeteg pár választja ezt a lehetőséget és béreli ki a kuckót.Print Friendly, PDF & Email