Earphones, Headset vezeték nélküli fordító készülékVezeték nélküli fordító készülék

Manapság már léteznek olyan készülékek, amelyek képesek az azonnali, élő fordításra. Vagyis, ahogyan beszél Önhöz a külföldi ismerőse vagy tárgyalópartnere, úgy fordít a speciális eszköz. Így a nyelvi nehézségek könnyedén áthidalhatóak. A vezeték nélküli fordító készülék remek megoldás, ráadásul igen jó áron szerezhető be az azolcsosag.hu webáruházból.

Amennyiben érdekli a különleges berendezés, nézzen utána a jellemzőknek. A fordító készülék akkora, mint egy Headset vagy egy Earphones. Vagyis igen kicsi, amely még a zsebében is elfér. A hangszórók mély, közepes és magas hangok esetén is tiszta és erőteljes hangzást biztosítanak.

Ezen kívül tudni kell, hogy az ergonomikus kialakításnak köszönhetően akár egész nap használható. A vezeték nélküli fordító készülék Bluetooth-al működik, amelyet szinkronizálni lehet iPhone és Samsung telefonokkal is. Csupán csak egy fejhallgatót igényel a termék használata, semmi mást. Az árucikk 16 nyelvet támogat, amelyeket valós időben képes fordítani a berendezés.Print Friendly, PDF & Email