Egyszerűen alkalmazható a szagtalanítóSzagtalanító

Egy emésztőgödör vagy komposzt-halom, de akár a kerti tó is lehet a kellemetlen szagok forrása, ha nem kezeljük megfelelően. A különféle mikroszervezetek felszaporodásával olyan gázok képződnek, azok anyagcsere folyamataik során, amelyek irritálóan hatnak az érzékszerveinkre. Itt jön be a szagtalanító, mint kimondottan hatékony megoldás.

Természetesen mindig az adott helyzet függvényében kell cselekedni. Ha mondjuk egy vízfelületről van szó, akkor eredményt a túlságosan felszaporodott algák elpusztításával érhetünk el. Egy emésztő esetén, már más a helyzet, mert itt gondoskodnunk kell olyan baktériumtörzsek felszaporításáról, amelyek gyorsan lebontják a felgyülemlett szerves anyagot.

A szagtalanító ez esetben sajátos szubsztrátumot tartalmaz, ami gondoskodik a kultúra gyors fellendüléséről és munkavégzéséről. Az eredmény gyorsan érezhetővé válik. Általában a forró nyári napokon vagy éppen hideg téli időszakban jelenik meg a probléma. A szagtalanító teljesen természetes módon gondoskodik a feladat elvégzéséről, ezért az alkalmazásával nem terheljük a környezetünket.Print Friendly, PDF & Email