A fertőtlenítő mosogatószer fontossága a konyhákbanFertőtlenítő mosogatószer

Az ilyen típusú terméket leggyakrabban a vendéglátó ipari, a közétkeztetési, az élelmiszeripari, az intézményi, az egészségügyi, valamint italgyártás területen használják. A fertőtlenítő mosogatószer alkalmazását illetően, mindig az előírások szerint adagolja, majd áztassa az eszközöket öt percig, közben a mosogatást el is lehet végezni, majd öblítse le folyó vízzel a megtisztított eszközöket!

Általában a termékek gomba- és baktériumölő hatással rendelkeznek. Az adagolásánál vagy átöntésekor kerülni kell a fertőtlenítő mosogatószer szembe jutását. Mosogatás közben érdemes gumikesztyűt használni. A munkavégzés alatt étkezni, inni, illetve dohányozni nem szabad!

Evés előtt a munka befejeztével bő és meleg szappanos vízzel célszerű kezet mosni. A terméket mindig az eredeti csomagolásban kell tárolni! A fertőtlenítő mosogatószer tárolását illetően, ha hűvös helyen eredeti, ép, csomagolásban, jól lezárva tartja, minőségét megőrzi 2 évig. A weboldalakon számtalan jó terméket találhat, részletes leírással, így könnyebben dönthet.Print Friendly, PDF & Email