A Greffe de cheveux nem bonyolultGreffe de cheveux

A legtöbben nem szeretnek orvoshoz menni, hiszen a vizsgálatok és a műtétek kellemetlenek lehetnek. Pedig a szépségért érdemes egy kicsit megszenvedni a Greffe de cheveux formájában. Az érzéstelenítő beadása után, a páciensnek semmi sem fog fájni.

Az orvosok apró tűszúrások segítségével teszik át a hajszálakat egyik helyről a másikra. Így könnyen el lehet tüntetni a kopasz foltokat. A megrendelő dönti el, hogy hány hajszálat szeretne átültettetni. Különféle csomagok közül lehet választani a Greffe de cheveux tekintetében.

Nem kell komplikációkra számítani, mert egy szinte teljesen veszélytelen beavatkozásról beszélhetünk. Az eredménye szinte mindig látványos, de néhány hónapot mindenképpen várni kell majd arra, hogy a hajszálak növekedésnek induljanak, de utána már gyorsan eltűnhetnek a kopasz foltok a fejbőrről.

A Greffe de cheveux kiváló befektetésnek fog bizonyulni, ráadásul garanciával történik az elvégzése. Ennek következtében, mindenki kérjen időpontot a klinikán, akinek problémái vannak a hajhullás miatt!Print Friendly, PDF & Email