Hatékony megoldás a párátlanító penész ellenPárátlanító penész ellen

Az otthonában évek óta küzd a párával és annak kellemetlen következményeivel? Bizonyára Ön is kíváncsi arra, hogy valóban hatásos-e a párátlanító penész ellen? Hogyan is működnek ezek a készülékek? A párátlanítók magukba szívják a helyiségben lévő forró levegőt, amit átengednek egy ventilátoron keresztül, ami a gép belsejében helyezkedik el.

A levegő nedvessége a gép belsejében ragad és a keletkező száraz levegőt visszavezetik a helyiségbe. Miután a szoba levegőjét kiszárította a készülék, kevés esély van arra, hogy folyadék lecsapódás keletkezzen a vagyontárgyakon. A párátlanító penész ellen történő alkalmazása után, a szobában a penész nem fog újra kialakulni és a tárgyak biztonságban lesznek a nedvesség által okozott károsodástól.

A párátlanító mérete valójában attól függ, hogy milyen nagy a terület, amit szárazon kíván tartani. A típusaik attól függnek, hogy mennyi nedvességet képesek eltávolítani. A párátlanító penész ellen képes megszüntetni a könyveken, szőnyegeken vagy akár a konyhában kialakult foltokat.Print Friendly, PDF & Email