Hol mozognak most a klímaszerelés árak?Klímaszerelés árak

Hiába van meg egy profi légkondi, ha nincs, aki megfelelően bekösse. Ezért is érdemes olyan helyen megvenni a szerkezetet, ahol a cég gondoskodni tud a telepítésről is. Ezen az oldalon megnézheti, hogy milyen árakra számíthat ha klímaszerelésre lenne szüksége: https://klimaszakaruhaz.hu/klimaszereles.

Ezt a shopot sokan pontosan azért választják, mert itt beszerezhető a korszerű, minden téren megfelelő hűtési és fűtési szerkezet, és ezt követően egy profi csapat gondoskodik arról, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és minden rendben legyen azzal a használat közben. 

Itt a standard klímaszerelési díj 50 ezer Forint, amibe sok minden beletartozik: a fal átfúrása, a külső és belső egységek felszerelése és bekötése és persze a konzolok illesztése is, ami csak akkor történik meg, ha nincs szükség kiegészítő felszerelésre.

A szolgáltatás része még a kültéri egység elhelyezése oda, ahova a kliens akarja, a csővezetékek biztosítása, a szerkezet komplett beépítése és a legfontosabb, alapvető funkciók ismertetése. A vállalkozás a produktumra 2 év garanciát vállal, illetve a szerelésre is kap az ügyfél 12 hónapot.

Azonban a klímaszerelési szolgáltatás nem tartalmaz bizonyos dolgokat: több téglafal átütése, a csővezetékek meghosszabbítása 3 méter fölé, a csövek és az elektromos kábelek fedése vakolattal vagy más speciális anyagokkal, a klíma áthelyezése és a régi berendezés leszerelése, illetve a speciális rögzítő anyagok költsége.

Az utóbbinál gondolni kell például a vastag hőszigetelés esetében a speciális csavarokra. Mielőtt a munka elkezdődhetne, szükséges a felmérés. Ezt egy szakavatott profi végzi, aki a helyiség adottságai alapján az oda legmegfelelőbb teljesítményű berendezést ajánlja.

A teljes procedúra 10 ezer Forintba kerül. Ha valaki ezt követően a klímát ettől a vállalattól veszi meg, akkor a felmérési díj költsége levonásra kerül a telepítés árából. Ilyen jó lehetőséget nem szabad kihagyni, főleg abban amikor már a tavaly júliust és augusztus is alig lehetett átvészelni a nagy kánikula miatt.Print Friendly, PDF & Email