Kapucnis felső nőknek, férfiaknakkapucnis felső

Kapucnis felső

A hideg időszakokban, fizikai tevékenység közben is jól fel kell öltözni, úgyhogy a munkaruha vastagabb változataira nagy szükség van ebben a periódusban. Ideális választás a kapucnis felső, ami tulajdonképpen alapfeltétele a kényelmes munkavégzésnek. Egy ilyen felső akár jó reklám is lehet a vállalkozásnak, hiszen lehetőség van arra, hogy a cég logóját gépi hímzés által fel lehessen vinni rá.

Viszont a minőségre is nagyon oda kell figyelni, mert csak úgy nyerheti el a munkatársak és az ügyfelek elismerését, ha színvonalas munkaruházatot biztosít az alkalmazottainak. A cegespolo.eu webáruház gazdag kínálatában olyan nívós Fruit of the Loom cipzáras, kapucnis felső pulóverek közül válogathat, amelyekkel bizonyosan meg lesznek elégedve a munkatársak.

Ezek a modellek kenguruzsebekkel, jobb oldalon kisebb cipzáras zsebbel vannak ellátva. A hűvösebb időkben kiváló megoldást jelent a kapucnis felső, hiszen jó hőtartó tulajdonsággal bír. Széles szín- és méretválasztékban kapható, ráadásul vannak női és férfi modellek egyaránt a webshop kínálatában.Print Friendly, PDF & Email