Ki tervezze meg a Maldív szigetek utazást?Maldív szigetek utazás

Az Indiai-óceánban rengeteg apró sziget található, ami az 1 sziget 1 hotel elméletre épültek fel. A turistákat a luxus lakosztályokkal várják, a lagúnák felett kiépített cölöpökön álló villák.

A korallzátonyt és a türkizkék tengert Ön is átélheti a Maldív szigetek utazás során. A repülőtértől gyorshajókkal érheti el a kiválasztott szigetet, amelyek igen közel vannak egymáshoz, ezért többet is meglátogathat egyszerre. Az említett villákban a szolgáltatás igen kimagasló.

Medencével, hintaággyal és trópusi zuhanyzókkal vannak ellátva. A Maldív szigetek utazás alatt igazi paradicsomban fogja érezni magát. A relaxációs központok, a SPA és a természet fantasztikus adottságai ellazítják az utazót. Természetesen az igényes szállodák különböző búvártúrákat szerveznek, a vendégek legnagyobb örömére.

Kérjen személyre szabott Maldív szigetek utazást a Morea Exkluzív szakembereitől! Biztos lehet benne, hogy tökéletes időtöltésben lesz része a türkizkék lagúnákban és a hófehér, apró szemű tengerparton!Print Friendly, PDF & Email