Kiváló minőségű Steyr gyártmányokSteyr

Messze nem látni még az aratás kezdetét, viszont a földmunkákkal ilyenkor sem állnak le teljesen a gazdák. Nem számít, hogy holtszezon van, sokan végeznek szántási feladatokat télen is. Aki ismeri a Steyr márkát, tudhatja, mennyire megbízható, és hogy télen-nyáron egyaránt elvégzi a rábízott piszkos munkát. Steyr gyártmányú gépek forgalmazásával a Giga Farm Kft. foglalkozik Magyarországon.

A nagy teherbírású berendezések megrendelése előtt érdemes megtekinteni a gigafarm.hu honlapot, ahol az érdeklődő szélesebb rálátást kaphat a vállalat szolgáltatásairól és az általa forgalmazott termékekről. A cég bérmunkát is vállal, legyen szó bérpermetezésről, aratásról vagy bármilyen egyéb talajmunkáról.

Ezt a lehetőséget sok kisgazda választja, hiszen vagy nincsenek nagy földbirtokaik vagy pedig egyszerűen anyagilag nem engedhetik meg maguknak, hogy egy új Steyr traktort vegyenek. Egyébként semmiképp sem volna rossz befektetés, mivel ezek a munkagépek hosszú évekig hibátlanul működnek, és nagyon sokáig képesek megtartani az újszerű állapotukat.Print Friendly, PDF & Email