Kiváló vétel a Travelite bőröndTravelite bőrönd

Ha bőröndöt szándékozunk vásárolni, nagyon sok szempontot figyelembe kell vennünk, kezdve az anyagától, a méretén keresztül egészen a kerekekig. Egy dolog azonban biztos! Amennyiben a népszerű Travelite bőrönd kerül a tulajdonunkba, színvonalas terméket szereztünk be.

De milyen legyen, keményfedeles vagy vászonból készült? Mindkettőnek megvan a saját előnye és hátránya a másikkal szemben. Előbbinél szélsőséges esetekben megtörténhet, hogy a kemény fedele eltörik, esetleg deformálódik. Az utóbbinak a hátránya, hogy beázik, viszont sokkal könnyebb, mint a másik fajta. A Travelite bőrönd esetében azonban a törésveszély a minimálisra csökken.

Természetesen az is lényeges szempont, hogy két- vagy négykerekű modellt választunk. A kétkerekű változatnál figyelnünk kell arra, hogy süllyesztve legyenek a kerekek, mert így lehetetlen kitörni azokat. A négykerekű viszont könnyebben mozdítható, egyszerűbb közlekedni vele és nem terheli annyira a karokat, mint a kétkerekű társai. Válasszon jól a Travelite bőrönd kollekcióból!Print Friendly, PDF & Email