Koliken bringák a fiatal, de megbízható márkaKoliken bringák

A cég eredetileg alkatrészeket forgalmazott, de 1991-óta a kínálatuk igencsak kibővült. 1994-ben már a Koliken bringák közül is választhattunk magunknak közlekedési eszközt. Magyarországi összeszerelő üzemben készülnek a bicajok és innen szórják szét Európa több országába a garanciális termékeket.

Hazánk legnagyobb kerékpár összeszerelő üzemévé vált. A Kolinken bringák férfiaknak és nőknek egyaránt készülnek, mindenféle elvárásnak eleget tesznek, megbízhatóak, hiszen strapabíró eszközöket hoznak forgalomba. Mountain bike, camping és curiser kerékpárokat forgalmaznak, tehát mindenképp érdemes megnézni a kínálatot.

Idősebbek is választhatnak maguknak Koliken bringákat, akiknek alacsony vázszerkezetű bicajokat készítenek. Ezek a Hunyadi nevet viselik. A sportosabb alkatoknak és a túrázóknak ajánlott a mountain bike, míg a cruiser városi használatra kiváló. A fiatal, de tapasztalt gyártó termékeit érdemes megnézni! Aki biciklit szeretne magának vagy valamelyik családtagjának venni, nem fog csalódni sem a minőségben, sem a felhozatalban.Print Friendly, PDF & Email