Komoly vállalkozói képzés és ismeretfelújító kurzusVállalkozói képzés

Ahhoz, hogy jól működjön az árufuvarozó vállalkozása, ismernie kell a szállítással kapcsolatos jogi rendelkezéseket, tisztában kell legyen az árufuvarozói és adózási tudnivalókkal és persze a munkaügyi ismeretekkel is kell rendelkezzen.

Mindezeket elsajátíthatja, valamint ismereteit felfrissítheti a budapesti iskolánkban, a Traszport Studium vállalkozói képzés keretében. A vállalkozói képzésen a jelenlét kötelező, az oktatás előzetes egyeztetés szerint, 9 napon keresztül zajlik.

Ideális mindazoknak a személyeknek, akik belföldi vagy nemzetközi árufuvarozással foglalkozó vállalkozásnál töltenek be vezető munkakört vagy saját maguk vezetnek ilyen területen működő céget.

A fent említett vállalkozói képzés vizsgája 6 tesztlap kitöltésével zárul. Sikeres vizsga után oklevelet kap a képesítésről, ráadásként ismerni fogja a jogi, munkaügyi és gazdasági tudnivalókat erre a területre vonatkozóan. A járművek műszaki és üzemeltetési ismeretei mellett, a vállalkozói képzés révén megtanulhatja a vámmal kapcsolatos tudnivalókat is.Print Friendly, PDF & Email