Mennyi időt tartózkodjunk a finn szaunában?Finn szauna

A december tipikusan az a hónap, amikor több időt tölthetünk el a szeretteinkkel. Különleges társasági élményre vágyik? A nagyobb helyigényű finn szauna fekvő és ülő pozícióban is remek lehetőséget kínál a pihenésre, természetesen sohasem egyedül, hanem a családdal vagy a barátokkal közösen.

Nincs is annál kellemesebb érzés, mint amikor a hétvégét szabaddá téve, a szívünknek kedves emberekkel tölthetünk el néhány órát, a kedvenc forró italunk társaságában.

A finn szauna minden szempontból erősíti a komfortérzetünket, már-már valóságos wellness hangulatot teremtve körülöttünk. Vannak azonban bizonyos szabályok, amit a finn szauna felhasználása közben sem szabad elfelejtenünk.

Az egyik ilyen fontos betartandó előírás a bőséges folyadék fogyasztása, hiszen a finn szauna használata során rendkívül sokat izzadunk. Akár jól bírja a párás, nehéz levegőt, akár kevésbe, nem ajánlatos a szaunában óránként 10-15 percnél többet tartózkodni, ám az említett időintervallumot követően folytathatja a kabinban töltött kellemes perceket.Print Friendly, PDF & Email