Mezőgazdasági fólia méretre szabvaMezőgazdasági fólia

A mezőgazdaság stratégiai fontossággal bír, ezért mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy a növények sok termést hozzanak. A mezőgazdasági fólia segíthet ebben, hiszen védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen.

UV-álló tulajdonsággal rendelkezik. Méretre szabva, illetve tekercses formában is megvehető. Különféle szélességben kapható. Így sokkal könnyebb lesz megépíteni a növénytakarót, illetve a sátort. A mezőgazdasági fólia fekete és átlátszó színben kapható.

Az ára méterenként van feltüntetve a shop.zalapack.hu weboldalon. Mindegyik típus raktáron van, tehát bátran lehet válogatni. A takarófólia vastagsága 120 mikron, a sátorfóliáé pedig 150. Várhatóan néhány munkanapon belül megkapjuk majd a kívánt terméket. A minőségével egészen biztosan elégedettek leszünk.

A weboldalon egyébként nem csupán mezőgazdasági fólia kapható, tehát nézzünk körül akkor is, ha valami egészen másra lenne szükségünk! A kérdéseinket nyugodtan tegyük fel, hiszen rövid időn belül választ kapunk majd rájuk.Print Friendly, PDF & Email