Négyfunkciós utánfutó lámpa rendelése itt!Utánfutó lámpa

Amennyiben utánfutót csatlakoztat a kocsijához, nem árt tudnia, hogy annak a lámpái is működőképesek kell legyenek. Hiszen az autó hátsó fényei végig takarásban lesznek és más autósok nem látják. A legpraktikusabb választás ilyen esetben a négyfunkciós utánfutó lámpa, aminek felszerelése viszonylag könnyű. Láthatóvá válik a fény akkor, ha Ön fékez, irányt váltana, tolatna, de visszatükröződése is segít láthatóvá válni az országúton.

A Hella Shop webáruház széles kínálatában különféle fényegységek kaphatóak utánfutókhoz, azonban a rendeléskor figyeljen oda, hogy a jobb- és baloldali modulok rendszerint külön cikkszámon kérhetőek! Ha nem boldogul, a megjegyzésben kell kiemelnie, hogy pontosan milyen lámpát szeretne venni.

Az utánfutó lámpa kínálaton túl, számos más izzó és persze szett, valamint fényszóró szintén kapható. Ha személygépjárműre, kamionra, buszra, hajóra vagy terepjáróra keres minőségi fényeket, webáruházunkban minden bizonnyal meg fogja találni. Egyéb hasznos kiegészítőkért is fordulhat hozzánk.Print Friendly, PDF & Email