Repülőtéri parkolás a biztonság jegyébenRepuloteri parkolas

Repülőtéri parkolás

Mindnyájan jól tudjuk, hogy tömegközlekedéssel nem könnyű kijutni a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptérre. Sajnos, a vonatok és a buszok gyakran késnek, ami hatalmas problémát okozhat a repülni vágyók esetében.

Mivel a repülőtéri parkolás kedvező feltételekkel érhető el, ezért érdemes igénybe venni a szolgáltatást. Az Európa Parkoló közel van a reptérhez, ezért nem kell sokat gyalogolnia a hatalmas csomagjaival. Igény esetén fedett helyen is hagyhatja az autóját.

A repülőtéri parkolás őrzött helyen történik, tehát biztonságos helyen lesz a gépkocsija. A transzferszolgáltatás segítségével rövid időn belül a terminálban lehet, miután lerakta az autóját.

Visszatérő utasként 10 százalék kedvezményt kap a parkolás árából. Az árakat a weboldalon tekintheti meg. Láthatja, hogy az 1 napra vetített ár annál alacsonyabb, minél több napig marad a gépjárműje a helyén. A repülőtéri parkolás még sohasem volt annyira egyszerű, mint most, ezért tanácsos igénybe vennie ezt a szolgáltatást, mert biztosan elégedett lesz a minőségével!Print Friendly, PDF & Email