Category: Szolgáltatás

légkondicionáló

Légkondicionáló

Aki csak teheti, az a nyári melegben valamilyen hűtőberendezés beszerzésén kezd el gondolkodni. Ez nem meglepő, hiszen a légkondicionáló használata hatékonyabbá teszi ilyenkor a munkát, jobban tudunk koncentrálni, kellemesebb a közérzetünk, pihentetőbb az alvás. Érdemes vásárláskor több szempontot is figyelembe venni, hiszen az ár mellett, az energiafogyasztás, a szűrő jellege és a garancia is fontos tényezők. (tovább…)

Repuloteri parkolas

Repülőtéri parkolás

Mindnyájan jól tudjuk, hogy tömegközlekedéssel nem könnyű kijutni a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptérre. Sajnos, a vonatok és a buszok gyakran késnek, ami hatalmas problémát okozhat a repülni vágyók esetében.

Mivel a repülőtéri parkolás kedvező feltételekkel érhető el, ezért érdemes igénybe venni a szolgáltatást. Az Európa Parkoló közel van a reptérhez, ezért nem kell sokat gyalogolnia a hatalmas csomagjaival. Igény esetén fedett helyen is hagyhatja az autóját.

(tovább…)

bicikli táska

bicikli táska

Amikor kerékpárral indulunk útnak, akkor sok esetben problémát okozhat, hogy hová tegyük a személyes okmányainkat vagy a nap során szükséges használati tárgyainkat. Egy hátitáska is használható erre a célra, csakhogy ebben az esetben szinte egészen biztos, hogy csurom víz lesz a hátunk, mire a célállomásra érkezünk. Egy bicikli táska azonban teljes mértékben megoldást nyújthat ilyen jellegű gondjainkra. Az agardikerekpar.hu internetes áruházban a széles termékpalettának köszönhetően, csomagtartóra, kormányra, nyeregre és vázra rögzíthető táskákkal is találkozhatunk. A bicikli táska típusát és méretét mindig annak megfelelően választhatjuk meg, hogy milyen jellegű útra készülünk. A csomagtartóra szerelhető verzió nyilvánvalóan a hosszú, több napos, hetes utakra ajánlott, de ennek használata mondjuk nem zárja ki, hogy a kisebb tárolókat is felhelyezzük a bringára. (tovább…)

Eladó kézikocsi

Eladó kézikocsi

A munka gördülékeny elvégzése érdekében néha szükségesnek bizonyul beszerezni néhány kelléket. Amennyiben raktárról beszélhetünk, akkor mindenképpen meg kell vásárolni az eladó kézikocsi termékpalettából valamelyiket. Bármilyen erősek is legyenek az alkalmazottak, amikor több száz kg súlyról van szó, senki sem emelné azokat szívesen. Ilyenkor nemcsak az alkalmazottak épségét veszélyezteti, hanem még az árucikkek is könnyedén megrongálódhatnak. (tovább…)

egzotikus utazás

Egzotikus utazás

Bármilyen drága dolog értéke eltörpül egy-egy feledhetetlen nyaralás mellett. Az egzotikus utazás nemcsak arról szól, hogy az ember a télből a nyárba menekül, a szürkéből a színesbe. Minden új hely különleges élményekkel engedi útjára az embert, olyan emlékekkel, amelyekből sokáig táplálkozhat.

Ha már eljut olyan helyekre, mint Mauritius, a Seychelles szigetek vagy Abu-Dhabi, akkor ezt tegye luxuskörülmények között! Ebben bárkinek nagy segítségére lehet a Morea Exkluzív utazási iroda, ahol minden egzotikus nyaralás felsőkategóriás. Ez pedig az utazások bármelyik szegmensére vonatkozik, hiszen az ügyintézéstől kezdve, a szállodákon át az egyéb szolgáltatásokig, minden rendkívül magas színvonalon mozognak. (tovább…)

olcsó reptéri parkolás

Olcsó reptéri parkolás

Amikor valaki a reptérre készül, akkor mindig gondot okoz, hogy hol maradjon az autó a repülőtér környékén. Budapesten azonban nemcsak a parkolási lehetőségek adottak, hanem az is, hogy élvezhessük az olcsó reptéri parkolás előnyeit.

Vecsésen ugyanis van egy 300 férőhelyes, fedett terület, ami 8 kamerás éjjeli megfigyelőrendszerrel és őrökkel ellenőrzött, ráadásul fapados árakon kínálják itt a parkolóhelyeket. A non-stop nyitva tartással bíró parkoló nagyon közel található a Liszt Ferenc repülőtérhez és transzferbuszokkal is képesek biztosítani az utazóközönség gördülékeny felszállását. (tovább…)

Steyr

Messze nem látni még az aratás kezdetét, viszont a földmunkákkal ilyenkor sem állnak le teljesen a gazdák. Nem számít, hogy holtszezon van, sokan végeznek szántási feladatokat télen is. Aki ismeri a Steyr márkát, tudhatja, mennyire megbízható, és hogy télen-nyáron egyaránt elvégzi a rábízott piszkos munkát. Steyr gyártmányú gépek forgalmazásával a Giga Farm Kft. foglalkozik Magyarországon. (tovább…)

Zöldség leves

Bár a magyar emberek hozzá vannak szokva, hogy minden étkezéskor egyenek húst is, viszont csak zöldségekből is lehet finom és tartalmas ételeket készíteni. Például az a zöldség leves, ami receptneked.hu oldalon található recept alapján kerül elkészítésre, egészen biztosan elég egy fizikai munkát végző férfinak is, így érdemes kipróbálni.

A zöldség leves hagyma, sárgarépa, fehérrépa, paprika, paradicsom, petrezselyem, olaj, só, bors, ételízesítő, fűszerpaprika és víz hozzáadásával készül, valamint burgonyából, lisztből, tojásból és sóból gombócot is kell formázni hozzá. (tovább…)