Szőnyegek a hideg ellenSzőnyegek

A textíliák segítségére van szükségünk annak érdekében, hogy télen egy meleg kuckóvá változtassuk a lakásunkat. Nézzünk körül a Home Design Lakberendezés oldalán, mert itt biztosan találunk valami olyat, ami elnyeri a tetszésünket!

A szőnyegek bármelyik helyiségben remekül mutatnak, ezért érdemes a megvásárlásuk mellett döntenünk. A rendelési idő általában 2-3 hét, de érdemes ennyit várni a csodaszép modellekre. Példának okáért, a Designers Guild nevű kollekcióban lévő termékek rafinált, finom színekben pompáznak.

A puhaságnak köszönhetően, igen kelendőek ezek a szőnyegek. A választékban ott van még a Harlequin nevű kollekció, amelyiknek a darabjai mindenképpen egyediek. Élénk színekben pompáznak és a mintázatuk is nagyon egyedi.

Vessünk egy pillantást a Scion termékeire, hiszen ezek semmiképpen sem mondhatóak mindennapinak! Rengeteg aranyos állatminta található a szőnyegek felületén. A német minőség kedvelőiként pedig válogassunk az Obsession termékei közül. Ezek mellett, a padlószőnyeg megvásárlására is lehetőség nyílik.Print Friendly, PDF & Email