Szülés utáni fogyás teljesen veszélytelenülSzülés utáni fogyás

Elkerülhetetlen, hogy a terhesség alatt a kismama felszedjen néhány kilót. Ez nem olyan nagy probléma, mert a lényeg, hogy egészségesek legyenek a babával együtt. Lehetséges a szülés utáni fogyás, de biztosabb szakszerű segítséggel, amit az Alakorvoslás program által megkaphat. Ezt megismerheti az alakorvoslas.hu weboldalon, de azt is megtudhatja, hogy a programnak több fajtája lett kidolgozva, a doktornő munkája által.

A Kismama program ajánlott azoknak, akik babát terveznek és túlsúllyal küzdenek, a várandós kismamáknak szintén, még akkor is, ha egyáltalán nincs súlyfeleslegük. Valamint szülés után, a szoptatási időszak alatt azoknak, akik szeretnének újra jó formába lendülni.

Ez a program tartalmaz étrendet a különböző időszakokra, tanácsot és edzéstervet a mozgáshoz, illetve a MedWay Diet termékek megrendelésének a lehetőségét. Otthon végezhető a program, nem igényel személyes konzultációt. Tulajdonképpen így a szülés utáni fogyás lényegesen könnyebbé válik, hiszen nem kell koplalni és az egészségre sem jelent negatív hatást.Print Friendly, PDF & Email