Tegye környezetét egzotikussá az örökzöld cserjékkel!Örökzöld cserjék

Ön is szeretné kertjének szépségét egész évben megőrizni? Ha igen, akkor szerezzen be néhányat az örökzöld cserjék közül! Ezek telepítése a legjobb megoldás arra, hogy kertje egész évben gyönyörű és friss látványt nyújtson. Az pedig csak hab a tortán, hogy ezek nemcsak a lombozatukkal díszítenek, hiszen még virágzanak is.

Azt azonban fontos tudni róluk, hogy csak néhány fajuknak felelnek meg a Kárpát-medence adottságai. Szerencsére így is marad számos fajta, amellyel fantasztikus, mindig friss és színekben pompázó kertet varázsolhat. A virag-online.hu webáruházban is válogathat az örökzöld cserjék népes famíliájából.

A babérmeggy például hazánkban is kiválóan érzi magát, bár inkább csak lomblevelű örökzöldként és sövénynövényként ismert. Az örökzöld cserjékkel kapcsolatosan ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy néhány kivétellel, a talaj iránt nem igényesek, kedvelik az árnyékosabb fekvést is. Tegye kertjét egyedivé és egzotikussá, rendeljen kiváló minőségű cserjéket rendkívül jó árban!Print Friendly, PDF & Email