Vagány és elegáns sztreccs farmerSztreccs farmer

A farmer örök! Ezt tudjuk. A farmernek viszont már rengeteg variációja van, fazonban, színben és stílusban egyaránt van miből válogatni. A sztreccs farmer kétségkívül az egyik kedvenc fazon, hiszen az alakot pompásan kiemeli.

Néhányan úgy vélik, hogy ez a ruhadarab maradjon a nádszálvékony, magas lányok kiváltsága, azonban mi úgy vagyunk vele, hogy viselje mindenki, aki szereti. A más néven „skinny jeans” neve is elárulja, hogy, mint egy második bőr, úgy tapad az ember testére. Már évek óta divatban van, nagyon jól kombinálható blúzokkal, magas sarkú cipőkkel, de tulajdonképpen bármilyen öltözékbe beépíthető. A sztreccs farmer tehát igazán sokoldalú, kellemes viselet, ugyanakkor praktikus is, mivel nem kell vasalni.

A streccs farmer különböző fazonban és színben megvásárolható a noami-store.hu webáruházból. Az egyedi tervezésű és kivitelezésű darabok szuper megjelenést kölcsönöznek a viselőjüknek, évszaktól függetlenül. Ha Ön is szeretne szexi megjelenést kiváló áron, feltétlenül rendeljen egy skinnyt!Print Friendly, PDF & Email