Category: Vásárlás

LEGO Elves

Emily Jones, a kíváncsi kislány felfedező útra indul. Hamarosan olyasmit talál, amire egyáltalán nem számított. Elvendale földje őt is teljesen elvarázsolja és nagyon szívesen tölti az idejét az itteni, mesebeli lényekkel.

A LEGO Elves a népszerű animációs sorozat alapján készült és a készletben megtalálható mindegyik fontosabb szereplő. A szettek megvásárlására az interneten is sor kerülhet. A Kreatív Kocka oldaláról való beszerzés gyerekjátéknak számít, hiszen csak néhány perc kell a rendelés leadásához. (tovább…)

Kristálypohár

Mindnyájan arra törekszünk, hogy a hozzánk érkező vendégeknek a lehető legjobbat nyújtsuk. Megkínáljuk őket minden földi jóval és a legszebb étkészlettel tálaljuk nekik az ételt. A kristálypohár is előkerül a szekrényből a koccintáskor.

A White Crystal weboldaláról vehető olyan típus, ami minden szempontból gyönyörű. Alapjában véve whiskeys, sörös és pálinkás pohár közül lehet választani. Mindegyiknek más az űrtartalma, tehát erre oda kell figyelni a vásárláskor. (tovább…)

Hagymaszoknya

Minden lány életében felejthetetlen pillanat és egyben emlék marad az első általa választott szoknya felöltése, és ahogy a fodros, rakott szoknya forgás közben csak úgy pörög rajta. Ezt az élményt biztosíthatja kislányának kínálatunk minőségi, színes hagymaszoknya modellű darabjaival.

Ha kedveli a zöld színt, esetleg a kockás mintákért egyenesen rajong, akkor jó helyen jár! A línálatunkban megjelenő zöldkockás hagymaszoknya a 10-12 éves kislánya álmait válthatja valóra. Minden szülő számára fontos, hogy jó minőségű, tartós, egyben gyermekének tetsző ruhadarabokkal tudja felszerelni a családi ruhatárat. (tovább…)

Klíma

Elege van a kánikulából? Nem tud éjjelente aludni a fülledt melegtől? A helyes válasz a klíma lesz. Az utóbbi évtizedek forró nyarai komoly probléma elé állították a lakástulajdonosokat, a kórházakat, a hivatalokat, a cégek üzemeltetőit stb.

Az olykor elviselhetetlen meleg a munka, az alvás és egyáltalán mindennek a rovására megy. A legtöbb épület szigetelése nem tesz eleget az extrém hőmérsékletek kezelésének, a műanyag ablakok pedig csak részben oldják meg a problémát. (tovább…)

Lakkzselé

Belső igény, de akár környezeti elvárásként is lehet a rendezett és szép külső. Habár ez egy komplex hatás, mégis az apró részleteken múlik a végeredmény. Még a lakkzselé minősége és hozzájárul a vonzó megjelenéshez, mert a körmök ragyogása múlik rajta.

Sok ideig megoldatlannak tűnt a tartós körömlakk, amely nemcsak pár napig marad szép és mindennapi tevékenységeink közben sem sérül. Természetesen ez mára már nem kérdés, mert a zselés technológiának köszönhetően mind a természetes körmökön, mind az épített körmön jól mutat és egyformán tartós marad, akár hetekig. (tovább…)

Gipszkarton Pécs

Gipszkarton

Gipszkarton Pécs

 

Hogy egy lakásban mindig van min dolgozni, legtöbbször csak akkor esik le az embernek, amikor saját otthonba költözik, ahol ő maga szabhatja meg a kereteket. Persze ilyenkor sem kell mindig fúrni-faragni, de tény, hogy a kreativitás ilyenkor sokkal jobban be tud indulni. Ha gipszkartonra Pécsen lenne szükség, mert ott választana le valaki egy helyiséget, ott alakítana ki valaki álmennyezetet, ott gondoskodna fényforrások elrejtéséről, akkor érdemes tudni, hogy nem csak Pécsett lehet gipszkartont vásárolni! Megfelelő gipszkartonra Pécsen kívül is rá lehet bukkanni – mégpedig Komlón, a Baukom Építőanyag Kereskedésben! (tovább…)

Légpárnás boríték

Már csak megfogva, megvizsgálva a hagyományos, sok helyen még mindig elsődleges termékszállító kelléknek mondható borítékot, kiderül, hogy ez bizony nem sokra jó kritikusabb helyzetekben.

Ha ütésről, rázkódásról van szó, a légpárnás boríték jelentheti azt a tárgyat, ami képes megvédeni a csomagban található eszközt, legyen az karóra, telefon, pénztárca, nyaklánc vagy bármilyen termék, ami törékenynek, sérülékenynek mondható. Azt azonban tudni érdemes a légpárnás boríték esetében, hogy itt sem lehet maximális, százszázalékos védelemről beszélni. (tovább…)

Arany karika fülbevaló

Tagadhatatlan, hogy az ékszerek és kiegészítők terén hatalmas a választék, sokszor szinte fejfájást okoz megtalálni a tökéletes darabot. Szerencsére vannak olyan különleges csecsebecsék, amelyek tulajdonképpen bármikor és bárhol viselhetőek.

Ilyen például egy igazán elegáns arany karika fülbevaló is, ami klasszikus mivoltának köszönhetően, bármilyen szetthez és ruhakombinációhoz tökéletesen passzol. Tehát, ha egy olyan kiegészítőt szeretne, amelyik mindenkor megállja a helyét, közben az ízléses stílusérzékről is árulkodik, akkor javallott egy ilyen sikkes ékszer mellett dönteni. (tovább…)

Kislány fürdőruha

Édesanyaként egyáltalán nem egyszerű eldönteni, hogy milyen öltözékben vigyük el a gyermekünket a strandra. Mivel ma már szinte az összes lurkón valamilyen szép bikini vagy nadrág virít, ezért nem szeretnénk, ha a miénk lemaradna.

A kislány fürdőruha különösen mutatós változatban vehető meg a Cocobana weboldalán, tehát lehetőleg ezt a webáruházat keressük fel, ha divatosan akarjuk öltöztetni a gyermekünket. Jelen pillanatban kétféle változatban kapható a kislány fürdőruha. (tovább…)

androidos telefonok

androidos telefonok

Az androidos mobilok használatát könnyedén meg lehet tanulni, hiszen magyar menüvel rendelkeznek, így korosztálytól független lehet kezelni a készülékeket. Egyedi stílussal rendelkeznek, kialakításukkal azonnal felhívják magukra a figyelmet. A puha tapintású polikarbonát házzal rendelkező androidos telefonok egyéni megjelenéssel hódítanak. Kényelmes fogást biztosítanak a tulajdonosának. Az androidos telefonok egyszerű használhatóságot garantálnak. Általában két kamerával vannak felszerelve.
(tovább…)