Versenyautó vezetés Hungaroringen? Ön is kipróbálhatjaSportkocsi

Az Élménypláza weboldalán összeállítottak egy tuti csomagot a sebesség, a gyors autók és a versenyzés szerelmeseinek. Nem csak a profi versenyzők ülhetnek sportkocsiba, Ön is próbára teheti tudását. Akár ajándékba adná, akár saját magát lepné meg egy ilyen élménnyel, mindenképpen maradandó lesz. A legnagyobb élményeket kínáló webshop több típusú programot is kínál, így még az autók között is válogathat.

Próbálja ki milyen egy 330 lóerős Prosche 911 Carrera S sportautó volánja mögött ülni és a 100 km/h-s sebességet akár 4 másodperc alatt elérni, de beülhet egy profi pilóta mellé is, hogy élvezze a száguldást, amit egy 750 lóerős BMW M5-ös szuper sportautó biztosít. Igazi show elemnek számít a látványos gumifüsttel gazdagított kanyarok bevétele, a résztvevőt pedig biztosan ámulatba ejti.

Akár a Hungaroringen, a Kakucsringen, a DRXRingen vagy az Euroringen száguldana, mindegyikre van lehetőség, hiszen a szervezők több szolgáltatóval is kapcsolatban állnak. Tudja mi az a Lotus Super Seven Cabrio? Amennyiben a kérdésre adott válasza igen, nyilván azzal is tisztában van, hogy csak kevesen élhetik át a száguldás örömét egy ilyen versenyautó volánja mögött. A Ferrarikat és Lamborghiniket is megszégyenítő kocsiban megtett szédületes utazás most elérhetővé vált bárkinek, ráadásul egy profi versenypilóta lesz a segítségére, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni mind a járműből, mind pedig az élményből.

Azok, akik a kifinomult formák és hűvös elegancia mögé rejtett brutális teljesítmény rajongói, már nyilván tudják, hogy most nem másról van szó, mint az Audi RS6 modellről. Kinek ne jutott volna már az eszébe, hogy milyen élmény lehet egy ilyen gépjárműben ülni, amikor meglátta az úton és irigykedve figyelte a sofőrt, aki könnyed magabiztossággal kormányozta azt?! Ebből a típusból mindössze 500 darab készült, így érthető az irigység, de lehetősége van Önnek is, hogy kipróbálja. Ami pedig végleg felteszi a pontot az i-re, az a Dodge Challenger HellCat tesztvezetése. Csak győzzön választani a lehetőség közül.Print Friendly, PDF & Email