Category: Webáruház

Ütésálló telefon

Ha rövid időn belül már több okostelefont is tönkretett, akkor érdemes megfontolnia az úgynevezett strapabíró modell megvásárlását. A por-, víz- és ütésálló telefon lényegében minden külső hatásnak ellenáll, ami csak károsíthatna egy átlagos készüléket, tehát kimondottan jó befektetést jelentene.

Sőt, ha azt is számba veszi, hogy a jövőben még hány mobilt kellene vásároljon, igazán csak akkor tud értékelni egy ilyen ütésálló telefont. Ezt elejtheti, leverheti, ráejthet nagyobb súlyokat anélkül, hogy bármi baja lenne, sőt, egy kisebb vízbe merülést és extrém poros körülményeket is kibír, így nem kellene folyton azon aggódnia, hogy mikor kell megint újat vásároljon. (tovább…)

Praktikus állványok

Az építőiparban tevékenykedők gyakran használnak magas állásokat a munka megkönnyítése érdekében. A statisztikai felmérések szerint, az építőiparban dolgozók közel 65 százaléka veszi igénybe a guruló állványok alkalmazását.

A kőművesektől kezdve, az ablakmosókon és az ácsokon át, egészen a festőkig, hogy csak néhányat említsünk, közel 2,3 millió munkás dolgozik ilyen szerkezeteken.

(tovább…)

Legújabb divat szerinti esküvői ruha kollekció

Minden nő arról a bizonyos nagy napról álmodik, amikor megházasodik. Tény, hogy elég sok a teendő és a szervezés, hogy minden a legnagyobb rendben menjen, azonban a menyasszonyi ruha az egyik legfontosabb tényező. Érdemes ellátogatnia a tianaeskuvoiruha.hu honlapra, amennyiben kifinomult az ízlése.

Ezen az oldalon a legújabb divat szerinti esküvői ruha kollekciókat is megtekintheti. Ez kimondottan nagy szó, ugyanis nem lehet mindenhol megtalálni a legmodernebb darabokat. Tény, hogy rengeteg szalon van, főleg a magyar fővárosban, azonban nem mindegyik kínál stílust a termékekkel együtt. (tovább…)

Beltéri ajtók

Ha nem szeretnénk, hogy bejöjjön a hideg a lakásba, szükség van ajtókra és ablakokra, amin keresztül fény jön be és mi is közlekedhetünk. A lakáson belül is átjárást kell biztosítani a különböző helyiségek között és ehhez valók a beltéri ajtók. Sokféle létezik, de alapvetően csak néhány csoportba sorolhatóak.

Természetesen ezekre is vonatkoznak az építészeti szabványok, méretek és zárak tekintetében. Anyagukat tekintve pedig jellemzően fa vagy fa alapanyagúak, illetve műanyag is lehet. Bár ez inkább a bejárati ajtókra jellemző. A beltéri ajtók magassága 210 cm, viszont szélességük változó lehet. (tovább…)

Karácsonyi ajándékok

Bár még kicsit korainak tűnik a szeretet ünnepére való készülődés, azért jó minél hamarabb nekifogni és ötleteket meríteni.

Abban az esetben, ha időben becsomagolásra kerülnek a karácsonyi ajándékok, biztos lehet benne mindenki, hogy sokkal nyugodtabb ünneplésben lesz része. Sokan úgy tartják, hogy már csak a különböző meglepetésekről szól ez a gyönyörű néhány nap és az igazi értékek elvesztek. Talán mindez a rohanó hétköznapok miatt történt. (tovább…)

Koliken bringák

A cég eredetileg alkatrészeket forgalmazott, de 1991-óta a kínálatuk igencsak kibővült. 1994-ben már a Koliken bringák közül is választhattunk magunknak közlekedési eszközt. Magyarországi összeszerelő üzemben készülnek a bicajok és innen szórják szét Európa több országába a garanciális termékeket.

Hazánk legnagyobb kerékpár összeszerelő üzemévé vált. A Kolinken bringák férfiaknak és nőknek egyaránt készülnek, mindenféle elvárásnak eleget tesznek, megbízhatóak, hiszen strapabíró eszközöket hoznak forgalomba. Mountain bike, camping és curiser kerékpárokat forgalmaznak, tehát mindenképp érdemes megnézni a kínálatot. (tovább…)

Kertészi kellékek

Az ősz színeiben pompázó lehulló falevelek mindenkit az udvarra csábítanak és napközben még az idő is kellemes egy kis kerti munka elvégzéséhez, de nincs annál jobb motiváció, mint egy új kellék vásárlása. Ha kertészi kellékeket keresel, akkor innen is tudsz rendelni. Ebben a webáruházban garantáltan nem fogsz unalmas, szürke és megszokott termékekkel találkozni.

Márpedig ki mondja azt, hogy a kerti lapát nem lehet rózsaszín, a gereblye pedig hupikék?! Találkozhatsz itt olyan rendhagyó, jópofa és nagyon praktikus eszközökkel is, mint a kertész kesztyű ásókarommal, ami garantáltan megkönnyíti a kinti munkavégzést. (tovább…)

Trotec páramentesítő

Sokaknak okoz problémát a pára, a penész és a bútorok dohosodása, ami szakszerű segítséget igényel, ám korántsem olyan költséges, mint ahogy azt sokan hinnék. A Trotec páramentesítő sok esetben hatékonyan bevethető, számos probléma megoldására.

Ezek közé tartozik a különböző helyiségek, a vizes ablakok és átnedvesedett falak szárítása, de az újbóli nedvesedés kialakulásának megelőzése is. Főleg a fűtési szezonban és nem megfelelő szigetelésé esetén jelentkezhet ez fajta kellemetlenség, ami nemcsak az ember komfortérzetére van negatív hatással, de az egészségére is, hiszen a hosszútávon fennálló probléma előbb-utóbb penészhez és dohosodáshoz vezethet. (tovább…)

Párátlanító penész ellen

Az otthonában évek óta küzd a párával és annak kellemetlen következményeivel? Bizonyára Ön is kíváncsi arra, hogy valóban hatásos-e a párátlanító penész ellen? Hogyan is működnek ezek a készülékek? A párátlanítók magukba szívják a helyiségben lévő forró levegőt, amit átengednek egy ventilátoron keresztül, ami a gép belsejében helyezkedik el.

A levegő nedvessége a gép belsejében ragad és a keletkező száraz levegőt visszavezetik a helyiségbe. Miután a szoba levegőjét kiszárította a készülék, kevés esély van arra, hogy folyadék lecsapódás keletkezzen a vagyontárgyakon. A párátlanító penész ellen történő alkalmazása után, a szobában a penész nem fog újra kialakulni és a tárgyak biztonságban lesznek a nedvesség által okozott károsodástól. (tovább…)

Vízszerelés felsőfokon

Ha vészhelyzettel találja szemben magát vízvezetékével kapcsolatban, Ön sem szeretne olyan kellemetlen helyzetbe kerülni, hogy a szakember, akit alkalmaz azt állítja, képes lesz a munkára, de sajnos nagyobb bajt hagy maga után, mint amikor nekilátott a feladatnak.

Amennyiben az interneten rákeres a vízszerelő 3. kerület kulcsszóra, számtalan kiváló referenciával rendelkező mesterre találhat. Annak érdekében, hogy megmentse magát a már említett bajtól, ezt a listát böngészve nem kell felvennie ezután ismeretlen szakembereket.

(tovább…)