Category: Webáruház

Búvárszivattyú

Amikor a vizet nagyobb mélységű, ásott kutakból kell a felszínre hozni, akkor a szakemberek tudják, hogy csakis egy kellék tud segíteni. Természetesen ez nem más, mint a speciális búvárszivattyú. Sokan ezt merülőszivattyúként vagy csőkút szivattyúként ismerik. Ez a szerkezet egy hermetikusan lezárt, a szivattyútesthez csatlakoztatott motorral rendelkező tartozék, amelyiknek a legfontosabb tulajdonsága, hogy teljes egészében a víz alá kell meríteni a használatkor. (tovább…)

Reklámbögrék

Ma már mindenki ott reklámozza a cégét, termékét, ahol tudja. Az újabb, divatos eszközök mellett ,a régebbi, jól bevált felületeket sem felejtették el, ezért a reklámbögrék most is nagyon sok helyen jelen vannak. Miért éppen bögre vagy pohár? Hétköznapinak, unalmasnak hangzik? Pedig éppen ez a varázsa, hogy a bögrét állandóan használják, otthon is, az irodában is. Ott díszeleg az íróasztalon egész nap, látjuk a tulajdonosa, a kollégák, sőt, az ügyfelek, partnerek is. Nem tűnik el egy fiókban, mindig „előkelő” helye van. (tovább…)

Kártyafüggetlen telefonok

Manapság szinte mindenki rendelkezik mobiltelefonnal, ami nem is csoda, hiszen a használatukkal rendkívül kényelmesen bonyolítható le a távolsági kommunikáció. Ne csüggedjen, ha tönkrement a korábban vásárolt készüléke, hiszen a kártyafüggetlen telefonok széles választéka áll a rendelkezésére!

Ezek a modellek nagy népszerűségnek örvendenek, aminek az a magyarázata, hogy bármilyen szolgáltatóhoz tartozó kártyával működnek. Mielőtt meghozza a végleges döntést, érdemes alaposan szemügyre vennie a kínálatot. Talán nem is sejti, hogy a kártyafüggetlen telefonok milyen gyorsan el tudják nyerni a felhasználók tetszését. (tovább…)

Alapruhatár kialakítása

Az egyéni stílusunk megállapítása vagy optimalizálása nem megy egyik napról a másikra, mert ez egy igencsak időigényes feladat. Az új megjelenés felépítésének szempontjából az alapruhatár kialakítása nélkülözhetetlen. A kommunikacio-stilus.hu honlapon megismerhető stúdióban 14 nap alatt lefektetheti a megújulás alapjait.

A kéthetes program célja, hogy a profi tanácsadó irányításával önállóan fedezze fel, hogyan csiszolhatja tovább az egyéni stílusát. Amennyiben igénybe veszi ezt a programot, a második hét végére már kép lesz a személyiségéhez és az életmódjához illeszkedő ruhatár összeállítására, ami megadja a szükséges alapot megjelenése további építéséhez. (tovább…)

Polipropilén medence

A műanyag kategóriájú kínálatban rendkívüli minőséget alkalmazunk. A polipropilén medence olyan típus, amelyik nagyon magas hőmérsékleten készül, ugyanis a kialakítását elősegítik a különböző műanyag elemekkel való összehegesztések. Ezen művelet a vízszivárgásoktól való teljes zárást biztosítja.

Hatalmas előnye a polipropilén medencének, hogy a felülete nagyon ellenálló a sérülésekkel szemben, legyen szó különböző jellegű fizikai behatásokról. Továbbá, az előnyök közé sorolhatjuk azt is, hogy viszonylag könnyen beszerelhető belső vagy külső lépcsőzet, esetleg fürdőpad egyaránt. (tovább…)

Minőségi ágynemú

Minden szülő kedveskedni szeretne a gyermekének és ezt most könnyedén megteheti. A Disney ágynemű egyértelműen nagy sikert fog aratni meglepetés gyanánt. Így pihenés közben mindig vele lehetnek a kedvenc mesehősei, hiszen minden csöppség szereti ezeket a népszerű mesefigurákat.

A Jégvarázs jelenleg különösen nagy sikernek örvend a lányok körében, ezért a Disney ágynemű kínálatban ez is szerepel. A klasszikusokról sem feledkezett meg a lyamar.hu webshop, éppen ezért Mickey egér is felkerült a listára.

(tovább…)

Rock machine

Önnek is felkeltette az érdeklődését a címben olvasható márkanév? Nos, nincsen vele egyedül, hiszen a Rock Machine kiváló minőségű bicikliket forgalmaz. Rengetegféle típusban nyílik lehetőség a vásárlásra.

A kínálatban szerepel MTB, országúti és cross változat is. Az alumíniumból készült, merevfarú váz nagyon könnyű. A hátsó váltó a Shimano készletéből való. A Rock Machine leginkább férfi változatban vehető meg, de hölgyként is fog találni megfelelő bringát. Néhány uniszex termék is található még a kínálatban. (tovább…)

Légkondicionáló

Amikor valaki végleg eldöntötte, hogy igenis elég a tűzforró nyárból, és legalább a négy fal között szeretne egy kis hűvösben lenni, akkor megéri egy korszerű klímaberendezést megvennie. Sokan a 6. érzék technológiás légkondicionáló mellett döntenek, amelyik a modernség egyik szimbóluma is lehetne. Ennek a titka a szenzorokban van, amiknek a segítségével több ponton érzékeli a szoba hőmérsékletét és automatikusan kiválasztja a megfelelő funkciót, legyen az hűtés, páramentesítés vagy levegőkeringetés. (tovább…)

Utángyártott Epson patron

Az Epson nagyon sokféle nyomtatót gyárt, így nem csoda, hogy rengeteg otthonban és irodában van jelen ilyen márkájú berendezés. Különösen, hogy az utángyártott Epson patron is egyszerűen beszerezhető, így a minőség mellett, emiatt is érdemes ezen brand mellett letenni a voksot.

Amennyiben Ön is nemrég ruházott be egy komplex kis gépbe, akkor tudnia kell, hogy a nyomtatoalkatreszek.hu oldalon mindenféle utángyártott Epson patron kapható, ezért itt nagyon egyszerűen beszerezheti a cserealkatrészt. Csak fel kell lépnie a honlapra, kiválasztania a Patron menüpontból a megfelelő márkanevet, illetve eredeti vagy utángyártott terméket szeretne és máris válogathat a különféle modellek közül. (tovább…)

Csocsó labda

Csocsózni mindenki szeret. Kicsiket és nagyokat, fiúkat és lányokat egyaránt magával tud rántani az asztali foci, így egyáltalán nem csoda, ha a játék hevében elvész egy-két csocsó labda. Szerencsére nagyon könnyen lehet pótolni, így nem kell sokáig nélkülözni a kedvenc szórakoztató eszközt.

Sőt, ha figyelnek arra, hogy mindig legyen tartalék, akkor nem történhet meg, hogy egy izgalmas meccset abba kell hagyni, mert nincs több csocsó labda. Szettben, többet is lehet egyszerre vásárolni, így egy családi összejövetel vagy baráti találkozó előtt fel lehet készülni, hogy ne érhesse a vendégeket kellemetlen meglepetés. (tovább…)