Category: Webáruház

Amnesia kardigán

Az ősz közeledésével kénytelenek vagyunk melegebb ruhadarabokat beszerezni a komfortérzetünk növelésének érdekében. Az Amnesia kardigán kényelmes viselet a borús, szürke hétköznapokon. A kínálatban szereplő darabok minden nő ruhatárában megállják a helyüket, mivel univerzális méretűek.

Az egyedi tervezésű ruhadarabok igazán színessé és változatossá teszik a mindennapi öltözékét. A sötétszürke, kék csíkos Amnesia kardigán a hűvös reggelekre és esti sétákra ideális választás, a vastag, kötött anyagának köszönhetően. A jelenleg kedvezményes áron beszerezhető ruhadarab rendkívül nagy népszerűségnek örvend a vásárlók körében. (tovább…)

Női karkötő

Évforduló vagy talán születésnap közeledik és nem tudja milyen ajándékot válasszon a párjának? Állandó fejtörést okoz a megfelelő, minőségi ajándék megtalálása? Áruházunk női karkötő felhozatala kiváló segítséget nyújt minden ilyen szükséghelyzetben, hogy megtalálja a kifogástalan ajándékot a kedvesének. Széles kínálatunk minden darabja jó minőségű alapanyagokból készül és az ehhez viszonyított árajánlatok sem magasak, teljes összhangban vannak az anyagminőséggel. (tovább…)

Airsoft maszk

Minden gyermek szeret háborúsat játszani. Ebben kiélhetik fantáziájukat. Azonban a harc, a taktikai és technikai elemek felnőtt korban is érdeklik az embereket, ezért egyre felkapottabbak az airsoft játékok, illetve a paintball is.

Az airsoft maszk nagyon fontos biztonsági eleme ennek a sportnak, illetve játéknak, hiszen a szem védelme létfontosságú. Ezért a többi biztonsági felszerelés között ez az egyik leglényegesebb. Az airsoft maszk megvédi arcunkat az esetleges becsapódó lövedéktől, és megakadályozza a komoly sérüléseket. (tovább…)

A testheveder a biztonság alapvető feltétele

Egyre több fiatal kedveli meg az extrém sportokat, amelyek között talán a leginkább felkapottnak a hegymászás tekinthető, amelyik a biztonsági előírások és megfelelő felszerelés mellett nem is mondható annyira veszélyesnek. Kétségtelen, hogy ez egy olyan sport, amelyik nagyon sok felkészülést és erős fizikumot igényel.

A rutinosabbak úgy vélik, hogy a testheveder az az eszköz, amelyikkel a laikusok először meg kell ismerkedjenek, hiszen ez az egyik leglényegesebb kiegészítőnek tekinthető. A webshopok is, amelyek ezen termékek árusításával foglalkoznak, ezekre helyezik a hangsúlyt a reklámozáskor. (tovább…)

Asztalos szerszámok

Kevés ember van, aki mindenféle segédeszköz nélkül képes tökéletes egyforma szögben tartani a fűrészt és elvágni a fát. Az asztalos szerszámok közé tartozik a mágneses fűrészvezető is, ami ebben nagy segítségére lehet.

Ha a mester szép, egyenletes letörést akar elérni, akkor az egyik legjobb termék a gyalu erre a feladatra. A sima gyalu egyetlen hátránya, hogy nagyon profinak kell lenni valakinek ahhoz, hogy minden tolásnál ugyanabban a szögben tudja tartani az eszközt. (tovább…)

sony xperia akkumulátor

sony xperia akkumulátor

Hogy az ember kitolja egy mai okostelefon rendelkezésre állási idejét, vagy nem szabad a mobilt nyomogatnia, csak néha, vagy magánál kell tartania még egy akkut, amivel az adott telefonba aztán még tölthető lesz némi delej, ha a mobilban lévő aksi már kezd teljesen lemerülni. Ha Sony telefonja van, akkor Sony Xperia akkumulátor kell a mobiljába ahhoz, hogy az lemerült telep esetén újra képes legyen telefonként üzemelni. Igaz, ami igaz: a legtöbb mai eszköz esetében a Sony Xperia akkumulátor már be van építve a telefon testébe, így azt kézzel, szerszámok nélkül nem lehet már cserélni. (tovább…)

Műanyag nyílászárók

Ezeknek a remek eszközöknek a pozitívumait nem könnyű felsorolni úgy, hogy egy fontos dolog se maradjon ki, hiszen nagyon sok előnnyel rendelkeznek. A műanyag nyílászárók egyetlen hátránya, hogy esztétikumban nem mindig képesek megnyerni a versenyt a fa alapanyagú darabokkal szemben.

Viszont minden ízlés kérdése, így ez csak feltételezés marad. Nagyon fontos pozitívuma az ilyen kellékeknek az ára, valamint a könnyű tisztíthatósága. Tisztántartásához nincs szükség semmilyen különleges tisztító- vagy ápolószerre. Nem szívják magukba a vizet, ezért nem kell aggódni amiatt, hogy idő előtt elhasználódnak, vagyis tartós megoldást jelentenek az ablakok, ajtók korszerűsítésében. (tovább…)

Zselés műköröm szett

Még a legjobban elkészített manikűrrel is megtörténhet, hogy a következő töltés előtt kisebb csorba esik rajta. Ha van otthon egy zselés műköröm szett, nem kell azonnal a műkörmöshöz rohanni, saját maga is kijavíthatja a hibát.

Ha rendelkezik egy kis kézügyességgel és pár eszközzel, anyaggal, akkor nem lesz gond egy lepattant strassz vagy megrepedt köröm. No, nem kell arra gondolni, hogy több tízezer Forintot kell beruházni egy ilyen készletbe, mert a Diamond Nails szettjéért legfeljebb 15.000 Forintot kell kiadni. (tovább…)

Meggy metszése

Ahogy minden élőlény igényli a törődést, úgy a gyümölcsfák esetében sincs ez másképp. Igaz, ritkán kerül sor rá, a meggy metszése azon tevékenységek egyike, amit nem lehet kihagyni. Egy speciális metszési technikával jóval nagyobb termés érhető el, mivel csak a fák koronáját megritkítani nem elég. A megy metszése nemcsak a termés szempontjából fontos, de tovább is növelheti annak élettartamát. A tavasz beköszöntésével, minden szőlőtőkét és gyümölcsfát, beleértve a meggyet is meg kell metszeni. (tovább…)

Hordozható klíma

Sokan nyáron döntik el igazán, amikor már elviselhetetlen a hőség, hogy beszereltetnek valamilyen légkondicionálót. Igen ám, de a vásárlásnál jön a gond, hogy egyáltalán milyen változat mellett döntsenek. Nos, a választás előtt azt kell átgondolni, hogy mire is lesz használva. A hordozható klíma roppant praktikus azoknak, akik mindig abban a helyiségben szeretnének kellemes hőmérsékletet, amelyikben éppen tartózkodnak. A speciális változat másik nevén is ismert, ami nem más, mint a mobil klíma. (tovább…)