Category: Webáruház

Villanypásztor vezeték

A gazdák bizony jól teszik, ha a megszokott megoldások helyett, amelyek miatt többet kell dolgozni és fáradozni, a modern technikára hagyatkoznak, ami, mint mindig, nagy terhet vehet le a szorgos emberek válláról.

A villanypásztor vezeték jelentős mértékben vállal szerepet a gazdaságokban, hiszen a gazdák belátják, ezzel rengeteg időt és energiát tudnak megtakarítani. Sokan úgy vélik, hogy ez egy igenis kötelező korszerű megoldás. (tovább…)

Ön ismeri a csigakrémet?

A csigakrém szóról elsőre valószínűleg nem egy hatékony kozmetikum jut az eszébe, hanem esetleg valamilyen ételkülönlegesség, hiszen tudnivaló, hogy némely nemzet konyhájában előszeretettel használják a csigát is, mint alapanyagot.

Azonban, ez valóban a szépségiparban használt termék, ami egy Franciaországban tenyésztett csigafaj nyálkájának hozzáadásával készül. A kis állatokat természetesen nem bántják, úgy fejtik le ezt az értékes anyagot, hogy ne sérüljenek meg és gond nélkül élhessenek tovább, illetve termelhessék számunkra a kozmetikai ipar egyik legújabb természetes csodafegyverét. (tovább…)

Kényelmes és mutatós

Bár azt szokták mondani, hogy a méret nem számít, azonban ez nem igaz minden esetben. A felnőtt babzsákfotel vásárlásakor erre oda kell figyelni, ugyanis számít a méret, hiszen jóval nagyobbnak kell lennie, mint a gyerekeké.

Az a jó ezekben az ülőkékben, hogy felveszik a test formáját, ezért nem fog sem szúrni, sem nyomni. Egy indiai legenda szerint, a maharadzsának rettenetesen fájt a háta, ezért az ágyasa megtöltött egy zsákot cseresznyemagokkal, majd arra kérte az urát, hogy ezt használja, amikor pihenni tér. (tovább…)

Nyeletőfékes orsó

A horgászbot minősége önmagában nem feltétlenül elegendő a hatékony horgászathoz. A csatlakozó orsó is fontos eszköz. Ezt tárolja ugyanis a damilt, aminek a végén van a horog.

Ez a hármas adja a horgászbot létjogosultságát. A nyeletőfékes orsó továbbfejlesztett változata a hagyományos orsóknak. A technológia fejlődésével egyre kifinomultabb, precízebb eszközök jelennek meg a horgászat területén is. A finommechanika és a precizitás nagyfokú jellemzője a horgászorsóknak. (tovább…)

A női pénztárca több, mint egy kellék

A nőknek és férfiaknak nagyon sok dologban, eltérő szokásaik vannak. Ez tulajdonképpen nem is baj, hisz végül is ez a különbözőség is hozzátartozik ahhoz, ami vonzóvá teszi az egyik nemet a másik számára.

Egy ilyen eltérés például az is, hogy míg a férfiak többsége az olyan pénztárcákat szereti, amelyeket könnyedén zsebre lehet tenni, addig a női bőr pénztárca az ékessége is a hölgyeknek, aminél sokkal fontosabb a szín, a stílus, mint az, hogy elférjen a zsebben. (tovább…)

Bibliai történetek

A világon számos nyelvet beszélnek és ugyanennyin vallják a kereszténység tanait, valamint készítenek ilyen tematikájú filmeket. Mivel a mi nyelvünk elsők között jár a bőségben és kifejezőkészségben, ezért mondhatni elengedhetetlen, hogy a keresztény filmek magyarul is megjelenjenek, magyar kifejezéstárral bővítve és a nép igényeire szabva a mondanivalót.

A tartalom, amit a film feldolgoz és ahogyan teszi mindezt, megmarad és a rendező eredeti elképzelésén sem esik csorba, csak a szavak formálása válik személyesebbé, hogy ezáltal hamarabb megérthessük azt, amit az alkotás üzen nekünk.

(tovább…)

Kutyatáp vitaminokkal

A tapasztalatok azt mutatják, hogy sajnos még mindig vannak olyan gazdik, akik nem veszik figyelembe, hogy a kis kedvencek egészségének megőrzésében mennyire lényeges a változatos táplálás.

Már csak azért is, mert vannak olyan kisállatok, akik betegség miatt nem ehetnek meg bármit. Egy csirkementes kutyatáp általában alapfeltétel abban az esetben, ha a blöki ételérzékeny, allergiás vagy a gluténnel gyűlik meg a baja.

(tovább…)

Párátlanító készülék

Hallott már arról, hogy a levegő szélsőséges páratartalma befolyásolja a szervezet hőérzetét, így meghiúsítva a reális hőmérséklet érzékelését? Ebből a tényből kifolyólag, ha a lakásában a levegő páratartalmának a koncentrációja kilép az optimális 40-60 százalékos intervallumból, a test által kibocsájtott verejték nehezebben párolog el, így fokozva a hideg érzetét.

Egy jól funkcionáló párátlanító készülék minden felesleges erőfeszítéstől és pénzkiadástól megkíméli használóját, hiszen működése egyszerű és mégis igen hatásos. A túlzottan magas páratartalom első és egyben leginkább szembetűnő jele az ablakokon lerakodott gőz, hiszen napjaink szigetelése teljes mértékben meggátolja a levegő szabad áramlását. (tovább…)

Karóra webáruház

Manapság sok fiatal alkalmaz okostelefonokat, amelyekről leolvassák a pontos időt. Az ora-ekszer.hu webáruházban egyedi kinézetű termékeket érhet el, amelyek kifejezetten a modern ízlésvilágnak felelnek meg. A karóra webáruház választékában gondosan megtervezett karórák között válogathat. Amennyiben ajándéknak szeretne valamilyen ékszert vagy karórát vásárolni, akkor célszerű ellátogatnia a webshopba, ahol díszdobozos változatokat is találhat. Az internetes áruházban kiegészítők, karikagyűrűk, akciós órák és egyéb portékák közül is válogathat. (tovább…)

Speciális gerincvédő

Sokan ódzkodnak a használatától azzal érvelve, hogy kényelmetlen a hosszabb utak során. A kínálatunkban azonban olyan gerincprotektor szerepel, ami csúcskategóriásnak számít.

Mindenképp szükséges a viselése, hiszen a gerinc védelme kiemelten fontos motorozás közben. Egy esetleges esés során könnyen megsérülhet és sokkal rosszabb következményekkel jár, mint egy kar vagy lábtörés. A Ridestyle weboldalán található gerincprotektor rendkívül vékony, energiát elnyelő anyagból készül, ami nem gyengül meg egy esetleges ütődés alkalmával sem, ezért máskor is biztonságosan használható.

(tovább…)