A fog implantátumról csakis szuperlatívuszban beszélhetünkGyönyörű, egészséges mosoly

Gyönyörű, egészséges mosoly

50 év fogorvosi tapasztalata, mély szakértelem, őszinte elhivatottság, professzionális kivitelezés. Az iménti fantasztikus jelzők a Dr. Kelemen Pál vezette Dental Center Relaxációs Klinikát illetik.

A fog implantátum mesterei annak idején apró családi vállalkozásként kezdték működtetni a klinikát, mára már a népszerűségnek hála, jócskán kinőtték magukat, olyan céggé válva, ami országszerte hatalmas popularitásnak örvend, természetesen nem minden ok nélkül.

Az innovatív fog implantátum beültetés nemcsak a magyar közönséget érdekli, hiszen a budapesti és az ország egyéb városainak lakói mellett, több mint 10 külföldi országból is érkeznek páciensek a szolgáltatás igénylésének az érdekében.

Az intézményről így bátran kijelenthetjük, hogy világhírű, amit elsősorban annak köszönhet, hogy az itt dolgozók folyamatosan lépést tartanak az orvostudomány fejlődésével és a fog implantátum beültetés modern módszereivel, így a szolgáltatás mindig naprakész és professzionális marad, a páciensek legnagyobb örömére.Print Friendly, PDF & Email