A latex festék mosható réteget adKülönleges festékek

Különleges festékek

Nagyon fontos, hogy a falra felvitt festék olyan réteget adjon, ami később könnyen tisztítható, arra az esetre, ha netán valami ráfröccsenne.

Optimális választás erre a latex festék, mert kiváló fedőrétegű bevonatot garantál, ami könnyen tisztítható is. Utóbbi a hosszú távú elégedettség egyik záloga, mert a falak tisztítása előbb-utóbb, de inkább előbb, amúgy is szükségessé válik, ha nem akarjuk folyton ott látni a pecsétet vagy foltot.

Viszont a latex festék alkalmazásával kezelt falat könnyen makulátlanná tehetjük, ezért érdemes ezen festéktípus mellett döntenünk. Igazán korrekt áron vehetjük meg a festekarena.hu webáruházból, ráadásul anélkül, hogy egy tapodtat is mennünk kellene.

Egyszerűen csak kinézzük a megfelelőt, aztán pedig leadjuk a megrendelésünket és a csomagot a lehető legrövidebb időn belül átvehetjük a saját címünkön. Ekkor már hívhatja is a szakembert vagy hozzáfoghat saját maga a festéshez, hogyha megfelelően ügyes kezű. Bátran válogathat tehát a webáruház latex festék kategóriájából!Print Friendly, PDF & Email