A Samsung okostelefonok felveszik a verenyt



Kitűnő Samsung telefonok

Kitűnő Samsung telefonok

Van néhány olyan márkanév, amit minden ember ismer. A Samsung okostelefonok abba a kategóriába tartoznak, amit ha nem is mindenki próbált ki, de biztosan hallottak róla. Az Androidot kedvelő felhasználók nem véletlenül dicsérik ezt a márkát, az utóbbi években egyre többet tesz le az asztalra és képes újjal meglepni a felhasználókat.

A legismertebb talán a Note szériája, ami a világon egyedülálló módon a telefonba beépített tollról is gondoskodik, amit prezentációkon, rajzoláshoz, de akár fényképek készítéséhez is használhatunk.

Másik nagyágyús dobása az S széria, ami külalakban és tudásban a Note-ra hasonlít a leginkább, azzal a különbséggel, hogy nincsen hozzá S-Pen.

Ezeknek a telefonoknak azonban elkérik az árúkat, így a legtöbb felhasználó nem engedheti meg magának. A Samsung azonban rájuk is gondolt, az A és az M széria a középkategóriás készülékekkel veszi fel a versenyt. Bármelyiket választja ki, a Samsung okostelefonok nem fognak csalódást okozni, hosszú évek múlva is hű társául fognak szolgálni.



Print Friendly, PDF & Email