Az infraszauna mindenkinek ajánlottInfraszauna

A méregtelenítés rendkívül fontos dolog. Az infraszauna hatalmas segítséget kínál erre a célra. Pozitívumai közé sorolható, hogy mivel a hőfok 40-55 Celsius, így nem veszi túlságosan igénybe a szervezetet, mégis kifejti a jó hatását.

Esztétikus, kis helyen elfér és szinte bárhol telepíthető. Leggyakrabban a fürdőszobákban, pincékben vagy konditermekben használják, illetve szerelik be. Sok jó hatással rendelkezik, azonban nem árt néhány fontos dolgot szem előtt tartani a használata során.

Nem javasolt napi 30-40 percnél többet benne tölteni. Ezt az időt viszont mindennap kihasználhatja. Néhány hét elteltével a heti 2-3 alkalom is elegendő lesz. Az infraszauna használata előtt célszerű sok folyadékot bevinni a szervezetbe.

Ez a dolog érvényes a folyamat közben és után is. Alkalmazása előtt mindenképp tusoljon le, hogy a felszíni zsírréteg ne akadályozhassa az izzadást! Mielőtt kipróbálja a berendezést, érdemes konzultálni az orvosával. Az infraszauna néhány betegség esetén előírt szabályok szerint vehető igénybe.Print Friendly, PDF & Email