Dulux EasyCare mosás- és dörzsálló festékDulux EasyCare

Dulux EasyCare

Színes, vizes bázisú beltéri falfestéket szeretne vásárolni vonzó áron? Ha lakásfelújítás előtt áll, akkor érdemes időben beszereznie hozzá a legjobb minőségű anyagokat, így a falfestéket is. Javasolt a Dulux EasyCare remek árnyalatait választani, hiszen könnyen fel lehet vinni a falra, akár egyetlen réteg is bőven elegendő a tökéletes fedés elérésére.

Használható ecsettel, hengerrel és szórófejjel egyaránt. Bármelyik módját is választja a felvitelnek, a Dulux EasyCare falfesték használata előtt mindenképp tegye tisztává a lekenésre szánt felületeket! Az alapozó után jöhet a kiválasztott árnyalat! A Dulux EasyCare használata annyira egyszerű, hogy szakember segítsége nélkül is ki tudja festeni a szobákat.

A száradás roppant gyors, így egy meleg nyári napon, estére már takaríthat, berendezkedhet. A festék mosás- és dörzsálló, így hosszú ideig élvezheti a színt, a minőséget, valamint a tartósságot. A beltéri matt festék nem veri vissza a napfényt, így sohasem lesz zavaró a szemnek. A 10x ellenállóbb Dulux EasyCare foltállóságát mindenki dicséri, élvezze ki Ön is az előnyöket!Print Friendly, PDF & Email