Egyedi fejlesztésű plexi pulpitusPlexi pulpitus

Plexi pulpitus

Az Avadvice cég már 2004 óta forgalmazza a konferenciatechnikai berendezések széles arzenálját. A kifejezetten tetszetős, valamint igen széles választékban megtalálható plexi pulpitus, a nagyobb hivatalos vagy céges rendezvények előadásainak nélkülözhetetlen és célszerű kelléke.

A rendezvényszervező-ipar designerei felismerték a plexi alapanyag kimagasló esztétikai tulajdonságait, formálhatóságát, illetve az igen széles szín- és anyagvastagság választékát.

A cég által biztosított plexi pulpitus tervezése és gyártása során figyelembe veszik a megrendelő igényeit, legyen szó formatervezésről, színkombinációról, megjelenésről vagy a beépített modern kiegészítő elemek választékáról.

Az általuk kitalált egyedi fejlesztésű plexi pulpitus igény szerint felöltöztethető a legkülönbözőbb látványelemekkel, emellett lehetőség van előadói típusra, az animációk, videók vagy különböző feliratok vetítésére. LED fényforrással is felszerelhetőek és 7 alapszínben világíthatnak. Kérje árajánlatukat még ma!Print Friendly, PDF & Email