Életre szoló társ a 40x30x20 kézipoggyász40x30x20 kézipoggyász

40x30x20 kézipoggyász

Nem találta meg a tökéletes hátizsákot a repülős utazáshoz? A 40x30x20 kézipoggyász mindent rejtő zsebei és rekeszei biztosan megváltoztatják majd a véleményét. Valljuk be, nem mindegy a kialakítása, főleg a gerincükre kell tekintettel lennünk. Egy strapabíró táska örök darab lehet, de ehhez az kell, hogy színben és fazonban is mindehhez igazodjon.

Lehetséges, hogy kipróbált már rengetegféle szabásút, de valahogy a laptop, esetleg a füzetek nem fértek bele, fájt a háta néhány óra használat után. Ha repülőútra került a sor, nem vihette magával a fedélzetre a mérete miatt. Most mindezt egy 40x30x20 kézipoggyász biztosítja Önnek.

Van olyan, ami húzható, ami háton vihető. Az sem mellékes szempont, ha egy rövid utazáshoz csupán néhány ruhadarabot, de a számítógépét és néhány dokumentumot is elvinne sértetlenül. Megnyugvással fogja eltölteni a tudat, hogy a szék alatt ott pihen minden a 40x30x20 kézipoggyász belsejében, amire csak szüksége van. Egy életre szóló társat találhat a kalandjaihoz.Print Friendly, PDF & Email