Jó móka a száguldás futóbiciklinfutóbicikli

Futóbicikli kicsiknek

Szaladgálni minden kisgyermek szeret, biciklizni pedig minden nagyobb. Ha pedig a két dolgot ötvözni szeretnénk, akkor igencsak megfontolandó a futóbicikli beszerzése. Biciklizni nem nehéz, azonban a kicsiknek kell némi segítség a tekerés elsajátításához.

A segítség mellett, ugyanakkor egyensúlyra és összpontosításra is szükség van, ezért a „rendes”, pedálos és láncos biciklik előtt, tanácsos a tanulóbiciklinek is nevezett járgány használata. Az egészen kicsiknek ideális a négykerekű futóbicikli, amivel gyakorolható a stabilitás készségének kialakítása.

Klasszikus első jármű a járni tanuló vagy éppen járni megtanuló csemetéknek, már 1 éves kortól használható. A kétkerekű változat már a „haladóknak” vagyis a nagyobbaknak ajánlott. A vesszoparipa.hu webáruházban mindkét fajta megtalálható többféle kivitelben. A futóbicikli mind a fiúk, mind pedig a lányok nagy kedvence lesz, hiszen száguldozhatnak vele a lakásban, az udvaron vagy az utcán. A webshop termékei rendkívül jó minőségűek és színvonalas kivitelezésűek.Print Friendly, PDF & Email

Tagged: