Kézzel készült AMT Gastroguss lábasAMT Gastroguss

AMT Gastroguss

Amikor ételt készítünk, akkor nemcsak kitaláljuk, mi legyen a menü, de arra is érdemes figyelni, hogy miben készítjük el. Ebben segítségünkre lesz az AMT Gastroguss lábas. Ennek a kivitelnek az ármérője 20 cm, miközben a magassága 10 cm. Indukciós technológiával van felvértezve, ami lehetőséget kínál a hatékony használatra.

A Németországból származó, kézzel gyártott kivitel egyedi hírnévnek örvend. Szinte mindenféle tűzhelyen használható és a benne készült finomságok fantasztikus íz-élményt produkálnak. Ebben fontos szerepet játszik, hogy az AMT Gastroguss egyenletesen oszlatja el a hőmérsékletet, ezért optimális főzési körülményeket teremt. A speciális bevonat megelőzi az összetevők letapadását, ezzel megkönnyítve az utómunkálatokat, amilyen a mosogatás.

Amennyiben szeretnénk még ennél is többet megtudni az AMT Gastroguss tulajdonságairól a vásárlás előtt, akkor felkeresve az edenyshop.hu oldalt, további lényeges információkra bukkanhatunk, a kedvező árak mellett. Miért mellőznénk ezt a páratlan terméket a konyhánkból, amikor a képességeivel nagyban leegyszerűsíti a munkánkat?Print Friendly, PDF & Email