Magyar büszkeség a Neuzer bicikliNeuzer bicikli

Neuzer bicikli

A magyar kerékpáriparban a Neuzer márka hosszú és gazdag hagyományokkal rendelkezik. A cég Esztergomban, a fővárostól északra, jelentős méretű gyárral rendelkezik. Évente több százezer különböző Neuzer bicikli kerül a hazai piacra, valamint a vállalat nagymennyiségű városi modellt is exportál Európa számos országába.

A Neuzer bicikli amellett, hogy kereskedelmi forgalomban is kapható, postai szállítóeszközként is szolgál, valamint jelentős mennyiségű közfeladatban is szerepet kap, az Európa nagyobb városaiban található növekvő számú kerékpár megosztási programokban.

A modern Neuzer termékek egyik legérdekesebb eleme az okos zár, de fontos megemlíteni a kosár, a sárvédő és az integrált világítás kialakítását, aminek fő célja a városi közlekedés tisztábbá, olcsóbbá, egyszerűbbé és praktikusabbá tétele. Sokunk rendelkezett gyerekkorában Neuzer biciklivel, ami nem véletlen, hiszen a márka ebben a szegmensben is szakértőnek számít. Sokféle méretben, színben és felszerelésben készít megbízható bicajokat a fiatal generációnak.Print Friendly, PDF & Email