Megbízható és minőségi sószóró berendezésekÚttisztítás felsőfokon

Úttisztítás felsőfokon

A Bátony-Metall Kft. több mint 20 éve foglalkozik kommunális takarítógép és hótoló adapterek gyártásával. A munkafolyamatok tervezése és nyomon követése, a megrendelésektől a kiszállításig, minden igényt kielégítő ERP vállaltirányítási rendszerrel történik.

Ennek köszönhetően, a cég magas színvonalon végzi többek között a sószóró berendezések gyártását. A síkosság-mentesítő eszközök gumiszalagos vagy csigás anyagkihordásúak.

Megrendelői igény szerint platóra, felépítményként vagy konténeresen szerelhető változatban rendelhetőek meg. A sószóró berendezések kivitele egyedi igényekhez igazodik és 1-9 m3 tartálytérfogattal kérhető.

A gép különféle vezérléssel száraz és nedves anyagok szórására egyaránt alkalmas lehet. A kisebb tartálytérfogattal rendelkező sószóró berendezések már néhány mozdulattal felszerelhetőek. Az erős meghajtómotorral működő szóró tányér, akár 6 méterre is kiszórhatja az anyagot. Válassza az igényeinek legjobban megfelelő gépet és bízza magát a Bátony-Metall Kft. szakértelmére!Print Friendly, PDF & Email