Mi a kaparófa titka?Kaparófa kicsiknek és nagyoknak

Kaparófa kicsiknek és nagyoknak

Állatot tartani a lakásban nagy felelősséggel jár és mindenkinek jól át kell gondolnia ezt a dolgot, különben rengeteg kellemetlenséggel járhat ez az egész. Ilyenkor általában mindig a kedvenc húzza a rövidebbet, amitől végül megválnak, miután ráuntak a „szerető“ gazdáik.

Szomorú, de gyakran így büntetik azokat a cicákat, amelyek a tudtukon kívül valami rosszat tettek otthon a lakásban. Az ilyen afférok megelőzésére a kaparófa tökéletesen alkalmas.

Ezt követően elégedett lesz a gazdi is és a macskának sem lesz oka panaszra, azzal kapcsolatban, hogy nincs min kitombolnia a határtalan mennyiségű energiáját. Mert ugye az állatokban is tombolnak az ösztönök, amiket nem képesek elfojtani. A kaparófa sem fojtja el bennük ezeket az ösztönöket, sőt, sokkal inkább felszínre hozza azokat.

A macskák ragadozók és a legfontosabb fegyvereiket a karmaik jelentik, amelyekkel elcsípik az áldozataikat. Ezeket rendszeresen élezniük kell, amire leginkább a kaparófa alkalmas. Így a lakásban lévő bútorok is biztonságban lesznek.Print Friendly, PDF & Email