Önismereti csoport Budapesten a kiteljesedett jövő reményébenÖnismereti csoport Budapesten

Gyerekkorunkban még számtalan elképzelésünk van arra nézve, hogy mik leszünk, ha felnövünk, azonban, amikor közeledünk a valós döntések felé, akkor sokszor elbizonytalanodunk. Az is meg szokott történni, hogy valaki csak idős korában fogalmazza meg azt, hogy úgy érzi, nem a neki szánt utat járja.

A Keresztes Attila által vezetett önismereti csoport Budapest városában abban kíván segítségükre lenni az érdeklődőknek, hogy könnyebben ráleljenek azokra a lehetőségekre, amik bennük rejlenek. Felfedezzék igazi vágyaikat, így egy olyan életformát, munkát tudjanak választani maguknak, amiben kiteljesedhetnek és igazán boldogok lehetnek. Bár fiatal korában az ember néha úgy érzi, hogy ez nem olyan nehéz, a tapasztalat azt mutatja, hogy ez nem éppen így van.

Aki részt vesz az önismereti csoport Budapest városában tartott alkalmain, hatékony segítséget kap az önismeret göröngyös útján. Ha Ön is szeretne élni ezzel a lehetőséggel, kattintson a keresztesattila.hu weboldalra, és jelentkezzen bizalommal!Print Friendly, PDF & Email