Scitec vitaminok sportolóknak és sportos embereknekScitec vitaminok

Scitec vitaminok

A szervezetnek szüksége van vitaminokra, ásványi sókra és rengeteg energiára ahhoz, hogy nagyobb erőfeszítéskor az izmok és ízületek dolgozni tudjanak. Egy sportolónak vagy rendszeresen testedzésre járó embernek annyi energia bevitelre van ilyenkor szüksége, amit csak napi több kiló zöldség és gyümölcs tudna biztosítani. De lássuk be, ennyit képtelen bárki is rendszeresen elfogyasztani. A Scitec vitaminok viszont biztosítani tudják a szükséges mennyiséget mindenből.

Gondosan összeválogatott alapanyagokból, meghatározott formula alapján készülnek és különösen jók amiatt, hogy gazdaságos kiszerelésben kaphatóak. A Scitec vitaminok többségéből napi 1 kapszula beszedése elegendő, vannak azonban olyanok is, amiket étkezések előtt, akár napi 3 alkalommal kell szedni.

Az általános multivitaminok mellett, kaphatók speciális és szteviával ízesített fajták is. Vannak külön egy- vagy kétféle anyagot tartalmazó kiszerelések is, ilyenek például a D3- vagy C-vitaminos, magnéziumos, cinkes vagy beta-karotinos Scitec vitaminok.Print Friendly, PDF & Email