Varázslatos Kristálykert a modern kor vívmányaivalVarázslatos Kristálykert

A mai világra jellemző rohamos fejlődés a játékok világán is komoly nyomot hagyott. A hagyományos és örök kedvenc játékszerek mellett, már olyan fantasztikus és elképesztő dolgok is kaphatóak a boltok polcain, amelyekről néhány évtizede, de talán még pár éve sem mertünk volna álmodni.

Például a Varázslatos Kristálykert biztosan mindenkit ámulatba ejtett volna, míg ma teljesen természetes a gyerkőcöknek, hogy mesés fát ültethetnek, ami némi víz és varázspor révén kivirágzik.

Sőt, ha a lurkók egy Varázslatos Kristály Stúdió szettel játszhatnak, akkor a manapság szintén nagyon menőnek számító slime-ot és csillámhomokot is használhatnak a kert kicsinosítására. Ezen utóbbiak is ismeretlenek voltak még 5-10 éve, azonban ahogy a Varázslatos Kristálykert, úgy ezek is rövid időn belül óriási népszerűségre tettek szert.

Ha Ön is meglepné a gyermekét valamelyikkel vagy egyszerre mindhárommal, akkor keresse fel a jatekotthon.hu online webáruházat és rendeljen egy vagány ajándékot! Meglátja, a szeme fényének egyáltalán nem lesz újdonság a Varázslatos Kristálykert, de annál nagyobb érdeklődéssel és izgalommal fog nekilátni a kicsomagolásának!Print Friendly, PDF & Email