Vonzó áron kapható paradicsom karóÍzletesebbé válnak a paradicsomok

Ízletesebbé válnak a paradicsomok

Egyre többen mellőzik a paradicsom vásárlását a szupermarketekből. A felfújt, víz ízű termék nem csak a nyers fogyasztás során okoz csalódást, a belőle készülő ételek jellegzetes, zamatos paradicsomíze is rendszerint hiányzik.

Ezért sokan még a panellakás teraszán is képesek paradicsomot termeszteni, csak hogy végre egyenek valami igazán eredetit, házit. A palántákhoz mindenképp kell paradicsom karó is, amikor azok bizonyos magasságot elérnek és száruk kezd elhajlani.

Ha már elérte a paradicsom karó hosszát a növény, egyszerűen madzaggal tovább lehet futtatni azt, anélkül, hogy hosszabb növénytámaszra kellene szert tenni. A piros paradicsom mellé érdemes sárga és csoki változatokat is ültetni, így már egy egyszerű házi paradicsomsalátánál is tud játszani a színekkel.

Egyre divatosabb a spirálos, epoxigyantával bevont acél paradicsom karó is, amit olyan magasra lehet húzni, amennyire csak kell, ráadásul van akkora tartása, hogy nem dől ki a palántával együtt. Rendeljen pár száz forintért belőle és kezdje meg a termesztést késő tavasszal vagy koranyáron!Print Friendly, PDF & Email