A Barbie baba Mattel már régóta sikeresBarbie baba Mattel

Minden kislány arra vágyik, hogy a lehető legtöbb babája legyen és együtt játszhatnak. Ezeket persze öltöztetni is kell, ezért egyáltalán nem szabad megfeledkezni a ruhákról. A Barbie baba Mattel terméknek számít, ez pedig az első olyan vállalkozás volt, ami hasonló figurák gyártásával foglalkozott. Abban az időben a játék babák úgy néztek ki, mint egy csecsemő.

Ezáltal a kislányok csakis anyai szerepben tudtak játszadozni vele. Azonban, amióta a Barbie baba Mattel sikert ért el, azóta szinte bármilyen szerepet felvehetnek. Lehetnek például divattervezők, akik szebbnél-szebb ruhákat hoznak létre a csinos alakú Barbienak. Akár még sofőrként is kipróbálhatják magukat, hiszen már kisautót is lehet kapni a baba mellé.

Arról nem is beszélve, hogy manapság piacra dobták a sellő változatot, amivel a vízben lehet tökéletesen pancsolni egy meleg nyári napon. Szerencsére a Barbie baba Mattel minőségi termék, ezért több éven keresztül is társa lesz a kisgyerekeknek. Arról nem is beszélve, hogy milyen önfeledt szórakozást nyújt a fiataloknak, legyen az egyedül vagy a társaival.Print Friendly, PDF & Email