Category: Webáruház

alu felni

Alu felni

Amikor kocsi alkatrészről van szó, sok esetben megijednek a sofőrök. Egészen egyszerűen azért, mert ha cseréről vagy javításról van szó, az mindig jelentősebb összegbe kerül. Az alu felni kedvezményesen kapható példányait általában az internetről rendelik meg, mert ott sokkal több akcióval lehet találkozni.

Arról nem is beszélve, hogy a vásárlásnak a módja is jóval egyszerűbb. Amennyiben a kártyás fizetést választja, úgy már csak annyi a teendője, hogy átvegye a futártól a csomagot. Tudni kell, hogy az alu felni egyáltalán nem könnyű. Mivel nagyobb súlyról beszélhetünk, nem egyszerű személyesen megvásárolni, hiszen nehéz cipekedni 4 darabbal. (tovább…)

Kitűnő párásító

Kitűnő párásító

Tudta, hogy a pincében uralkodó nedvesség nagymértékben befolyásolja az egészségét? Kevesen tudják, hogy a pince páratartalom, amennyiben túl magas vagy alacsony, komoly egészségügyi problémákkal is járhat.

A magas pára következménye a penész, amitől a levegő kellemetlen lesz és ez további kellemetlenségeket idéz elő. Amennyiben pedig túl alacsony a pince páratartalom, akkor gyakran észlelhet szem- és bőrpanaszokat, ami viszketéssel és egyéb kellemetlen érzésekkel jár.

(tovább…)

Kitűnő Samsung telefonok

Kitűnő Samsung telefonok

Van néhány olyan márkanév, amit minden ember ismer. A Samsung okostelefonok abba a kategóriába tartoznak, amit ha nem is mindenki próbált ki, de biztosan hallottak róla. Az Androidot kedvelő felhasználók nem véletlenül dicsérik ezt a márkát, az utóbbi években egyre többet tesz le az asztalra és képes újjal meglepni a felhasználókat.

A legismertebb talán a Note szériája, ami a világon egyedülálló módon a telefonba beépített tollról is gondoskodik, amit prezentációkon, rajzoláshoz, de akár fényképek készítéséhez is használhatunk.

(tovább…)

Különleges festékek

Különleges festékek

Nagyon fontos, hogy a falra felvitt festék olyan réteget adjon, ami később könnyen tisztítható, arra az esetre, ha netán valami ráfröccsenne.

Optimális választás erre a latex festék, mert kiváló fedőrétegű bevonatot garantál, ami könnyen tisztítható is. Utóbbi a hosszú távú elégedettség egyik záloga, mert a falak tisztítása előbb-utóbb, de inkább előbb, amúgy is szükségessé válik, ha nem akarjuk folyton ott látni a pecsétet vagy foltot.

(tovább…)

Alfawise porszívó

Alfawise porszívó

Praktikus és könnyen kezelhető porszívóra vágyik? Az Alfawise porszívó mindenre képes, amire Önnek szüksége van. Erős műanyagból készült, a fogantyú kényelmes, a dizájn minimalista és elegáns. Többféle tartozék biztosítja, hogy minden felületen makulátlan tisztaság legyen az otthonában.

A hosszú cső és a forgókefe a szőnyeg vagy padló takarításához ideális, a rövidebb végek a kárpitozott bútorok eldugott réseibe biztosítanak hozzáférést, de autó takarítására szintén tökéletesen alkalmas. Mindegyik fej teleszkópos, ezért a legeldugottabb helyeken vagy a függönyök portalanításánál is használható. Az Alfawise porszívó akkumulátorról működik, tehát vezeték nélküli kialakítást kapott. (tovább…)

infraszauna

infraszauna

Nehéz olyan időtöltést találni, amit a családtagjainkkal úgy csinálhatnánk, hogy ne legyen szükséges messze menni az otthonunktól, esetleg sokat fizetni érte. Azonban az infraszauna vásárlással mindez megvalósítható. Viszont, mielőtt végleg meghozzuk a döntést, érdemes ismerni néhány apróbb tényezőt.

Elsősorban azt kell megemlítenünk, hogy az házba is beüzemelhető szaunák milyen kiszerelésben vannak jelen a boltokban. Ugyanis a férőhelyek száma 1-4 személy között mozog, egy ilyen wellness szerkezetben. Ha nemcsak egyéni kikapcsolódást várunk az infraszauna használatától, akkor érdemes a 3, esetleg nagyobb hely esetén a 4 férőhellyel ellátott darabok között keresgélni. (tovább…)

A különböző üzletek és áruházak polcain igen sokféle kézipoggyászt láthatunk, amelyek méretben is elég jelentős különbségeket mutatnak, így azt érezhetjük, hogy óriási szabadságunk van a vásárlás kapcsán. Azonban nem egészen így van ez, mert a légitársaságoknak komoly szabályozásaik vannak arra vonatkozóan, hogy mekkora és milyen csomagot lehet felvinni az utastérbe.

Adott esetben a kabinbőrönd 55x40x20 centiméteres változata tökéletes lehet, de olyan cég is van, amelyik ezt már nem fogadja el. Tehát, mielőtt a kabinbőrönd 55x40x20 méretben belekerülne a kosarunkba, felétlenül utána kell járjunk, hogy az a társaság, amivel utazni készülünk, milyen előírásokat fogalmazott meg ezzel kapcsolatban. (tovább…)

futóbicikli

Futóbicikli kicsiknek

Szaladgálni minden kisgyermek szeret, biciklizni pedig minden nagyobb. Ha pedig a két dolgot ötvözni szeretnénk, akkor igencsak megfontolandó a futóbicikli beszerzése. Biciklizni nem nehéz, azonban a kicsiknek kell némi segítség a tekerés elsajátításához.

A segítség mellett, ugyanakkor egyensúlyra és összpontosításra is szükség van, ezért a „rendes”, pedálos és láncos biciklik előtt, tanácsos a tanulóbiciklinek is nevezett járgány használata. Az egészen kicsiknek ideális a négykerekű futóbicikli, amivel gyakorolható a stabilitás készségének kialakítása. (tovább…)

Dell szerverek

Dell szerverek

Napjainkban minden cégnek elengedhetetlen követelmény a megfelelő IT infrastruktúra létrehozása, a biztonságos és hatékony adatkezelés bevezetése. A piac adatainak elemzése, az információk hatékony feldolgozása minden vállalkozásnak a versenyben maradás alapvető feltétele.

Ebben nyújtanak hatékony segítséget az általunk felújított, frissített és tesztelt Dell szerverek. Minden érdeklődőnek lehetőséget nyújtunk, hogy saját igényeiknek és üzleti céljaiknak megfelelő konfigurációkkal segítsék a mindennapi munkájukat. Szükség esetén szakmai tanácsadással támogatjuk a megfelelő megoldás megtalálásában. (tovább…)

Online telefon rendelés

Online telefon rendelés

Az internet világának megvannak az előnyei és a hátrányai. Az online telefon rendelés során több szempontot érdemes figyelembe venni. A kiválasztott oldalnak fel kell tüntetnie a személyes adatok kezeléséről szóló törvényt, hogy ők miként alkalmazzák.

Ismertetniük kell az általános szerződési feltételeket és nem utolsósorban szó kell essen a garanciáról, ha a készülék valamilyen problémát adna a jövőben. Egy megbízható webshopnak mindig van elérhetősége, ahol a vásárló felteheti a kérdéseit, legyen az e-mail vagy telefonszán.

(tovább…)