Category: Szolgáltatás

hidegterápia

Hidegterápia

A paksiandras.com weboldalon sok olyan módszerről, technikáról olvashat, amit érdemes elsajátítani azért, hogy javíthasson a fizikai, lelki állapotán, illetve fejleszthesse magát, a személyiségét vagy éppen a vállalkozását.

Példának okáért, a Wim Hof módszer vagy más néven hidegterápia elsajátítása nemcsak az egészségmegőrzésben segíthet, hanem abban is, hogy jobban tudja kezelni a stresszes helyzeteket. Ugyanis, ha a hidegterápia révén hozzá tudja szoktatni a szervezetét a jeges víz fagyasztó érzéséhez, akkor az egyéb stresszorok sem fognak olyan intenzitással hatni Önre, mint előtte. (tovább…)

intenzív barista tanfolyam

Intenzív barista tanfolyam

Az emberek sokszor hitetlenkednek az olyan képzésekkel kapcsolatban, amelyek csak néhány alkalmat vagy pár órát foglalnak magukba, egyébként a többségében jogosan. Azonban a Barista Campus által kínált intenzív barista tanfolyam kapcsán nincs ok az aggodalomra, mert a rövid időtartam ellenére, valóban tartalmas kurzusról van szó.

Olyan elméleti és gyakorlati tudásra tehet szert, amivel könnyedén el tud majd helyezkedni. Az intenzív barista tanfolyam oktatói maguk is gyakorló baristák, így pontosan tudják, hogy mik a mai elvárások, mit kell tudni ahhoz, hogy a munkáltatók és a vendégek is elégedettek legyenek. (tovább…)

hordozható telefontöltő

Hordozható telefontöltő

Néhány évvel ezelőtt talán senki sem gondolta volna, hogy belépünk a vezeték nélküli készülékek érájába. A hordozható telefontöltő bizonyára sokunk álma volt, ami most végre valóra is vált. A vezeték nélküli töltő nem csupán azért igazi csoda-kütyü, mivel végre nem kell állandóan a vezetékekkel bajlódni, hanem azért is, mert kiemelkedő teljesítményének és ezáltal elérhető gyorsaságának köszönhetően, sebesen feltöltheti az energiát igénylő eszközöket. (tovább…)

bevásárló táska

Bevásárló táska

Amikor valaki beáll egy szupermarket pénztárainál sorakozó emberek mögé, már azon gondolkodik, hogy a megvett dolgokat miként fogja csoportosítani, zacskóba tenni, majd hazavinni. Még akkor is komoly logisztikát követel a bevásárlás, ha Ön kocsival van, ha pedig gyalogszerrel teszi meg a hazafelé vezető utat. Ilyenkor válik nagyon szükségessé egy kényelmes és praktikus bevásárló táska, amiben helyet kap minden megvásárolt termék. (tovább…)

Dulux EasyCare

Dulux EasyCare

Színes, vizes bázisú beltéri falfestéket szeretne vásárolni vonzó áron? Ha lakásfelújítás előtt áll, akkor érdemes időben beszereznie hozzá a legjobb minőségű anyagokat, így a falfestéket is. Javasolt a Dulux EasyCare remek árnyalatait választani, hiszen könnyen fel lehet vinni a falra, akár egyetlen réteg is bőven elegendő a tökéletes fedés elérésére. (tovább…)

mastopexia

Mastopexia

Bizonyos kifejezések szinte nap mint nap szembejönnek velünk a médiában, különböző tévés műsorokban, papírra vetett vagy digitális cikkekben, ennek ellenére sokan nem tudják, hogy mit is takarnak ezek.

Plasztikai sebészek weboldalán nem véletlen találkozhat ezzel a kifejezéssel, mivel a mastopexia tulajdonképpen a mellfelvarrás/mellnagyobbítás orvosi elnevezése. Egyre többen használják ezt a megnevezést a hétköznapokban is, így bizonyára akkor is hallotta már, ha még soha nem keresete fel egyik specialista vagy klinika weboldalát sem. (tovább…)